Αθλητισμός Επιχειρήσεις

Νέες συναρπαστικές δράσεις από την Κερkidα ΟΠΑΠ

Ακούστε το άρθρο

Περισσότερες δράσεις και μοναδικές εκπλήξεις που θα συναρπάσουν όλα τα παιδιά φέρνει η «Κερkidα ΟΠΑΠ» από τον Μάρτιο. Οι μικροί φίλαθλοι αποκτούν πλέον πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν μπάλα και να σκοράρουν, παίρνουν το «κλειδί» μιας σουίτας για να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους παρέα με φίλους και επισκέπτονται το προπονητικό κέντρο της αγαπημένης τους ομάδας.

Τα παιδιά ζουν το παιχνίδι στο γήπεδο

Εκτός από τις κληρώσεις για τα δώρα της «Κερkidα ΟΠΑΠ», οι μικροί φίλαθλοι θα συμμετέχουν πλέον και σε μία ξεχωριστή κλήρωση για τέσσερα «εισιτήρια» που θα τους δίνουν τη δυνατότητα να ζήσουν 10 λεπτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τέσσερα τυχερά παιδιά θα κατεβαίνουν στο παρκέ και το χορτάρι, πριν από την έναρξη του αγώνα, για να παίξουν και να βρεθούν για λίγο στη θέση των αγαπημένων τους αθλητών.

Γενέθλια στο γήπεδο

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί σε κοντινές ημερομηνίες με επιλεγμένους αγώνες της «Κερkidα ΟΠΑΠ», έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους στο γήπεδο παρέα με τους φίλους και την οικογένειά τους. Μέσω κλήρωσης θα αναδεικνύεται ένα τυχερό παιδί ανά αγώνα, το οποίο θα απολαμβάνει ένα ξεχωριστό γενέθλιο πάρτι στη σουίτα της αγαπημένης του ομάδας μαζί με συγγενείς και φίλους.

Επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας

Όλα τα παιδιά που έχουν παρευρεθεί με τους γονείς/συνοδούς τους σε αγώνες της «Κερkidα ΟΠΑΠ» την εφετινή αγωνιστική περίοδο, θα πάρουν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν ακόμη μια μοναδική εμπειρία.  Οι μικροί φίλαθλοι θα επισκεφθούν το προπονητικό κέντρο της αγαπημένης τους ομάδας, θα παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση και θα γνωρίσουν τους παίκτες που θαυμάζουν.

Το πρόγραμμα αγώνων της «Κερkidα ΟΠΑΠ»

Η «Κερkidα ΟΠΑΠ» στο ΟΑΚΑ θα υποδεχθεί το Μάρτιο τους μικρούς φιλάθλους σε δυνατές αναμετρήσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Στο ντέρμπι Παναθηναϊκός–ΠΑΟΚ, στις 3 Μαρτίου, η «Κερkidα ΟΠΑΠ» θα φιλοξενήσει 150 παιδιά μαζί με τους γονείς/συνοδούς τους. Στις 31 Μαρτίου, ακόμη 150 μικροί φίλαθλοι και οι γονείς/συνοδοί τους θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΑΕΚ–Παναιτωλικός.

Στο μπάσκετ, από 100 παιδιά και οι γονείς/συνοδοί τους θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα της Basket League στις 10 Μαρτίου, καθώς την ευρωπαϊκή μάχη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στις 28 Μαρτίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.kerkidaopap.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα των αγώνων της «Κερkidα ΟΠΑΠ» και να  συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής για μία από τις δωρεάν διπλές προσκλήσεις.

Όλη η επικαιρότητα