Lifestyle

Νέο σκάνδαλο για την οικογένεια Καρντάσιαν

Ακούστε το άρθρο

Η οικογένεια Καρντάσιαν δεν είναι ξένοι στο σκάνδαλα λόγω αποτυχημένου photoshop (θυμηθείτε την ανάρτηση της Κλόι  που είχε δύο αντίχειρες … και την φωτογραφία που η Κάιλι είχε τα πόδια κάποιου άλλου στην οικογενειακή κάρτα Χριστουγέννων), αλλά υπάρχει μια νέα θεωρία συνωμοσίας στο Χόλιγουντ!

Κάποιες χρήστες του Διαδικτύου σκέφτονται η διασημότερη οικογένεια ολόκληρης της Αμερικής πληρώνει για να έχει φωτογραφίες, που έχουν υποστεί ψηφιακή επεξεργασία από του παπαράτσι, προτού εμφανιστούν σε πρακτορεία φωτογραφιών.

Για παράδειγμα, πάρτε αυτή την εικόνα της Κιμ Καρντάσιαν σε βραδινή της έξοδο:

Είναι η ίδια φωτογραφία στα αριστερά αυτής της ανάρτησης από το λογαριασμό του Instagram @ fakegirlsfvckya, ο οποίος βρίσκεται εδώ ισχυριζόμενος ότι η Κιμ πληρώνει για να προ-ψωνίσει τις φωτογραφίες της. Και φαίνονται να υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις:

Δεν είναι μυστικό ότι οι διασημότητες περιστασιακά χρησιμοποιούν φίλτρα και άλλες ψηφιακές τεχνικές για να φαίνονται πιο λεπτοί, πιο ψηλοί ή χωρίς σημάδια. Χάρη σε εφαρμογές όπως το Facetune που μεταβάλλει τις φωτογραφίες σε κάποιο βαθμό. Αν αυτό είναι όντως αλήθεια  τότε μιλάμε για ένα νέο επίπεδο τρέλας ακόμα και για τις Καρντάσιαν!

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα