Περιβάλλον

Νέο σπίτι για τον κυνηγετικό σύλλογο Αμαλιάδας! (VIDEO)

amalias.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σε δικά του ιδιόκτητα γραφεία αναμένεται να «μετακομίσει» το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας αφού το Σάββατο, στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε με μοναδικό θέμα την αγορά συγκεκριμένου ακινήτου μέσα στην πόλη της Αμαλιάδας για τη στέγαση του συλλόγου, «άναψε» το «πράσινο φως» για την απόκτηση του ακινήτου!

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπογραφούν τα συμβόλαια και θα ανακοινωθεί στους κυνηγούς της περιοχής η αγορά του «σπιτιού» του Κυνηγετικού Συλλόγου, που εκτός από τον χώρο έκδοσης των αδειών θα διαθέτει και χώρους, όπως π.χ. μια αίθουσα συνεδριάσεων που θα «ενώνει» και θα φέρνει τους κυνηγούς πιο κοντά!

«Σήμερα ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο για την πραγματοποίηση ενός ονείρου πολλών ετών» είπε στo patrisnews.com αμέσως μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Κώστας Μουσάς και συνέχισε: «Αυτά τα χρήματα που θα διαθέσουμε για την αγορά του ακινήτου συγκεντρωνόταν στο ειδικό ταμείο από τις εισφορές των μελών δραχμή – δραχμή, ευρώ – ευρώ».

Δείτε το βίντεο της Ολυμπιακής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης

Στάθης Πουλιάσης

(Stathispatris@Yahoo.com)

Όλη η επικαιρότητα