Κινηματογράφος

Νέο τρέιλερ για το «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν

trailer.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ποντάροντας ταυτόχρονα στην απαστράπτουσα εικόνα (βλ. εμμονή του Νόλαν με το φιλμ), στα τελευταίας τεχνολογίας ειδικά εφέ (ας θεωρήσουμε πως έχουν ήδη κερδίσει το Οσκαρ) και την ιστορία ενός άνδρα που θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το άγνωστο προκειμένου να λύσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς του με τη Γη, το «Interstellar» είναι ό,τι περιμένεις από μια ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν και κάτι παραπάνω.

Ενα νέο trailer που διαφημίζει το πολυαναμενόμενο sci-fi δράμα του Κρίστοφερ Νόλαν «Interstellar» στην αυστραλέζικη τηλεόραση, μας αποκαλύπτει τις πραγματικά επικές διαστάσεις της ταινίας – όχι μόνο στην κινηματογραφική κλίμακα, αλλά σε όσα επίσης αγγίζει η ιστορία

«Κάθε λεπτό σ’ αυτό τον πλανήτη θα αναλογεί 7 χρόνια στη Γη. Πρέπει να αποφασίσεις μεταξύ των παιδιών σου που ίσως να μην ξαναδείς ποτέ και το μέλλον της ανθρωπότητας…»

Πολλοί μιλούν για το ότι πρόκειται για το νέο «2011: Η Οδύσσεια του Διαστήματος». Πιστεύουμε στον Κρίστοφερ Νόλαν αλλά ας μη βιαζόμαστε να διατυπώσουμε μεγαλοστομίες – αυτό είναι κάτι που θα αποδειχθεί όταν η ταινία βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2014, πακεταρισμένη ως το απόλυτο γεγονός της χρονιάς.

Προς το παρόν χαζεύουμε το νέο τρέιλερ, κρατάμε την ανάσαμε και… περιμένουμε:

Πηγή: flix.gr

Όλη η επικαιρότητα