Ποδόσφαιρο

Νέο ξεκίνημα με τον Πιτίνο ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Ακούστε το άρθρο

To Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στον αποψινό αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τους Over/Under 9,5 πόντους του Νίκου Παππά

Ολοκληρώνεται σήμερα ο πρώτος γύρος της Euroleague και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται στις 21:00, στο ΟΑΚΑ, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Με τον Ρικ Πιτίνο στην τεχνική ηγεσία του θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα, για να επιστρέψει στις θέσεις των PlayOffs. Στις 14 αγωνιστικές της Euroleague ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει 6 νίκες και 8 ήττες. Ο απολογισμός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι 11 νίκες και 3 ήττες.

Από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο σημερινό παιχνίδι αναμένεται να είναι ο Νίκος Παππάς. Στην προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, πέτυχε 13 πόντους. Ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας, μετά τον Νικ Καλάθη, που σημείωσε 24 πόντους.

Ο Παππάς πετυχαίνει 7,9 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, στον αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για τους Over/Under 9,5 πόντους του Νίκου Παππά. Θα καταφέρει να πετύχει πάνω από 9,5 πόντους;

Συνολικά, έχει σημειώσει 111 πόντους, στα 14 παιχνίδια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, στην Euroleague. Ο μέσος όρος του είναι 7,9 πόντοι ανά αγώνα. Το ρεκόρ του είναι οι 16 πόντοι, που σημείωσε στον αγώνα με τη Μπασκόνια.

Διψήφιο αριθμό πόντων σημείωσε σε 3 ακόμα αγώνες. Πέτυχε από 13 πόντους κόντρα στην Γκραν Κανάρια, τη Φενερμπαχτσέ και την Αρμάνι Μιλάνο.

Μεγαλύτερες αποδόσεις και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τον αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής της Euroleague. Είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

Όλη η επικαιρότητα