Ηλεία

Νεοχώρι: Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι με την αγροτική οδοποιία και τα φώτα – Με την παραίτηση στο χέρι ο πρόεδρος

Ακούστε το άρθρο

Την παραίτησή του θα υποβάλει στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης ο πρόεδρος του Νεοχωρίου εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στο σύνολο των αγροτικών δρόμων του Νεοχωρίου του χωριού που τα βράδια βυθίζεται στο σκοτάδι  αφού οι περισσότερες λάμπες είναι καμένες  εδώ και καιρό.

Οι κάτοικοι του Νεοχωρίου διαμαρτύρονται για την κατάσταση και επιρρίπτουν ευθύνες στον πρόεδρο του χωριού τον κ. Βασίλη Τσάκο.

 «Θα παραιτηθώ»

«Η κατάσταση είναι απελπιστική. Όλοι οι αγροτικοί δρόμοι στο χωριό, περίπου 10, είναι  σε τραγική κατάσταση και οι συμπολίτες μου δεν μπορούν να πάνε στα χωράφια τους», δήλωσε ο πρόεδρος του Νεοχωρίου κ. Βασίλης Τσάκος και συνέχισε: «Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Πολλές λάμπες είναι καμένες και το χωριό το βράδυ είναι θεοσκότεινο. Οι κάτοικοι είναι εξαγριωμένοι μαζί μου, κάθε μέρα μου φωνάζουν…Τους εξηγώ ότι έχω ενημερώσει για την κατάσταση από τον περασμένο Αύγουστο την αρμόδια υπηρεσία του δήμου και έχω και αριθμό πρωτοκόλλου, αλλά δεν με πιστεύουν. Θα υποβάλλω την παραίτησή μου, αν συνεχισθεί η κατάσταση. Δεν αντέχω άλλο»

«Θα λυθούν τα προβλήματα»

Ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Παλαιολόγος γνωρίζει την κατάσταση των δρόμων και το πρόβλημα του φωτισμού στο Νεοχώρι. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του δήλωσε: «Γνωρίζω το θέμα, έχω δει από κοντά τους δρόμους. Η εργολαβία για την αποκατάσταση των ζημιών των αγροτικών δρόμων είναι σε εξέλιξη και είναι θέμα ημερών να αποκατασταθούν οι ζημιές που υπάρχουν στην αγροτική οδοποιία,  ένα πράγματι μεγάλο πρόβλημα για όλο το δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης αφού το αγροτικό του δίκτυο είναι τεράστιο. Οι ζημιές θα αποκατασταθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως και θα λυθεί το θέμα του ηλεκτροφωτισμού με την αλλαγή λαμπτήρων. Υπάρχει ανάδοχος και το πρόβλημα θα λυθεί. Είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματά τους και προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις»

Όλη η επικαιρότητα