Ηλεία Πολιτική

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας: Όχι στο δρόμο του θανάτου!!

Ακούστε το άρθρο

Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά φέρεται εκδικητικά και προχώρησε σε μια ανεξήγητη ακύρωση του διαγωνισμού για τον νέο δρόμο Πύργος-Πάτρα.

Είναι πια ορατό σε όλους τους πολίτες της Ηλείας ότι ο υπουργός μεταφορών κ.Καραμανλής και ο πρωθυπουργός κ.Μητσοτάκης και η κυβέρνηση συνολικά δεν ενδιαφέρονται για το κοινό καλό και λειτουργούν ρεβανσιστικά απλά και μόνο για να ξαναδώσουν με απευθείας αναθέσεις και όχι με διαγωνισμό το έργο της Ολυμπίας οδού στους γνωστούς εθνικούς εργολάβους, μεταθέτοντας έτσι την ολοκλήρωση του έργου σε μια αόριστη ημερομηνία.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε εξασφαλίσει την στήριξη της ευρωπαϊκής επιτροπής, 293 εκατομμύρια χρηματοδότηση ,είχε πετύχει να μην υπάρχουν διόδια και τήρησε κάθε διαδικασία στην ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Αντίθετα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε στην ακύρωση του διαγωνισμού της Ολυμπίας οδού, επιβάλλει νέα βάρη με νέα διόδια , καταπατά κάθε έννοια νομιμότητας με απευθείας αναθέσεις και όλα αυτά χωρίς την στήριξη της ευρωπαϊκής επιτροπής.

Ως νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας στηρίζουμε την γενική πανηλειακή απεργία στις 26 Φεβρουαρίου με μοναδικό στόχο να ενώσουμε δυνάμεις με κάθε δημοκρατικό πολίτη ώστε να καταστεί σαφές πια το σύνθημα ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΑΝΆΤΟΥ.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας

Όλη η επικαιρότητα