Εκπαίδευση

Νέος διευθυντής Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης ο Π. Ζεύλας

zeylas.jpg
Ακούστε το άρθρο

«Αλλαγή φρουράς» στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, καθώς χθες το απόγευμα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της μοριοδότησης των υποψήφιων διευθυντών/διευθυντριών από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕΔΕ).

Νέος διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας αναλαμβάνει ο κ.Παναγιώτης Ζεύλας, σχολικός σύμβουλος της 3ης εκπαιδευτικής περιφέρειας, με έδρα την Αμαλιάδα.

Όπως προκύπτει από τον πίνακα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΔΕΔΕ, ο κ.Ζεύλας συγκέντρωσε 36,38 μόρια έναντι 35,89 της προκατόχου του, κ.Ζωής Βουρλούμη. Τρίτος στη σειρά ήταν ο κ.Ανδρέας Καρατζάς με 33 μόρια, 4ος ο κ.Αναστάσιος Αναστόπουλος με 32,50 μόρια και 5ος ο κ.Δημήτρης Μικέλης με 19 μόρια (δεν προσήλθε στη διαδικασία της συνέντευξης).

Παραμένει ο Βασίλης Δημητρέλος στη Δευτεροβάθμια Ηλείας

Στη διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας δεν προέκυψε αλλαγή, καθώς ο κ.Βασίλης Δημητρέλος παρέμεινε στη θέση του, ερχόμενος πρώτος στη μοριοδότηση.

Όπως προκύπτει από τον πίνακα που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΔΕΔΕ, ο κ.Δημητρέλος συγκέντρωσε 35,19 μόρια, ενώ 2ος κατετάγη ο κ.Νίκος Αγγελόπουλος με 34,99 μόρια. Στην 3η θέση, με 32,63 μόρια, είναι η κ.Σταματία Κοτρέτσου, ενώ 4η είναι η κ.Ελένη Σκάζα με 27,25 μόρια.

Παναγιώτης Φωτεινόπουλος

Όλη η επικαιρότητα