ΕΠΣ Ηλείας

Νέος Κόροιβος Κατσαρού: Με την ίδια συνταγή στην Α1

Ακούστε το άρθρο

Την άνοδό του στην Α1 κατηγορία μπορεί και επίσημα να πανηγυρίζει εδώ και κάποιες ημέρες ο Νέος Κόροιβος ο οποίος μετά την αδυναμία των Λαντζοΐου και Μακρισίων να κατέβουν στο πρωτάθλημα, θα πάρει μαζί με τον Πέλοπα Πελοπίου την θέση τους.

Έτσι, το ιστορικό σωματείο από το Κατσαρού επιστρέφει στην αφρόκρεμα του ηλειακού ποδοσφαίρου, εκεί όπου πριν αρκετά χρόνια μεγαλουργούσε, έχοντας να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Κόροιβος Κατσαρού το 1982 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ηλείας ενώ ένα χρόνο μετά πήρε και το Κύπελλο Ηλείας. Έχει δε,  δυο συμμετοχές σε εθνικό επίπεδο και συγκεκριμένα στη Δ’ Εθνική.

Οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να αποδεχθούν την πρόκληση – πρόσκληση και έχουν ήδη αρχίσει να οργανώνονται ενόψει της νέας σεζόν, συνεχίζοντας όμως με την ίδια πετυχημένη συνταγή.

Όσον αφορά το νέο Δ.Σ., αποτελεί κατά βάση συνέχεια του περσινού καθώς διαφοροποίηση υπάρχει μόνο στις θέσεις.

Πρόεδρος ανέλαβε ο Διονύσιος Παπαδόπουλος, Αντιπρόεδρος ο Κώστας Μαρνέρας,  Γραμματέας ο Σπύρος Αυγερινόπουλος, Ταμίας ο Διονύσης Γαλανόπουλος και μέλη οι Ιωάννης Κολλιόπουλος, Νίκος Μαρνέρας, Αθηνά Γαλανοπούλου.

Στην τεχνική ηγεσία συνεχίζει ο Κύριλλος Παλαιολόγος (φωτο).

Εδώ και κάποιες ημέρες μάλιστα είχε ξεκινήσει και η προετοιμασία της ομάδας με σκοπό να αγωνιστεί στην Α2 ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο προγραμματισμός αλλάζει εν μέρει αφού θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης του υπάρχοντος κορμού, καθώς οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ ανανέωσαν.

Όλη η επικαιρότητα