Ηλεία

Νέος πρόεδρος του ΔΟΠΠ ο Χάρης Μικελόπουλος

Ακούστε το άρθρο

Η τοποθέτηση του νέου προέδρου στα ηνία του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης κατόπιν πρότασης του δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου η οποία και ψηφίστηκε ομόφωνα. Προηγούμενα, αναγνώστηκε επιστολή παραίτησης του Ηλία Ανδριόπουλου η οποία και έγινε γνωστή στο Σώμα με τον τ. πρόεδρο να επικαλείται καλλιτεχνικές υποχρεώσεις που τον κρατούν μακριά από τις δεσμεύσεις του ΔΟΠΠ.

Ο κ.Μικελόπουλος μετά την εκλογή του δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τον δήμαρχο Πύργου κ. Αντωνακόπουλο για την τιμητική πρόταση να αναλάβω την προεδρία του ΔΟΠΠ καθώς και τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους δημοτικούς συμβούλους που αποδέχθηκαν ομόφωνα την πρόταση αυτή. Καταρχάς να πω ότι ο συμπατριώτης μας μουσικοσυνθέτης κ.Ηλίας Ανδριόπουλος θα είναι πάντα κοντά μας και αρωγός σε θέματα πολιτισμού του δήμου μας και η βοήθειά του είναι πολύτιμη.

Θα είμαστε πάντα σε επικοινωνία για οτιδήποτε χρειαστούμε. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΠΠ συνεχίζει το έργο που ξεκίνησε μόλις πριν λίγο καιρό έχοντας την στήριξη της αντιπροέδρου κας. Αγγελικής Ζάγκλαρη καθώς και των μελών του.

Σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε ένα πλήρες πρόγραμμα ειδικά για την περίοδο των Χριστουγέννων καθώς και για την νέα χρονιά με γνώμονα τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Ο Πολιτισμός είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή μιας πόλης και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ως προς αυτό».

Όλη η επικαιρότητα