Media

Netflix & Κορωνοϊός: 7 σειρές για να λιώσεις το ΣΚ – Trailers

Ακούστε το άρθρο

Από ανθολογίες τρόμου και ζόμπι στο Netflix μέχρι Agatha Christie, αυτές οι σειρές θα σου κάνουν παρέα τώρα που ο καναπές σου είναι η πιο ελκυστική λύση..

Ο κορονοϊός είναι επισήμως πανδημία, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στέλνει ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης στο κινητό σου και εσύ μαθαίνεις πώς να φτιάχνεις αντισηπτικό στο σπίτι. Αφού ούτως ή άλλως η μία ταινία ακυρώνεται μετά την άλλη, ξαφνικά το Netflix & Chill αποκτά απολύτως κυριολεκτική έννοια και ο καναπές σου είναι η πιο ελκυστική λύση.

Οι πιο πολλά υποσχόμενες σειρές αυτής της εβδομάδας έρχονται εντός και εκτός του Netflix, και εμείς τις συγκεντρώσαμε παρακάτω για να βγάλεις πρόγραμμα:

Dirty Money: Season 2

Το ‘Dirty Money’ δεν λύνει κάποιο μυστήριο αφήνοντας το στόμα σου ανοιχτό. Κάθε ξεχωριστή υπόθεση που ανέλυσε ανά επεισόδιο στην 1η σεζόν του άλλωστε, από το σκάνδαλο της Volksvagen μέχρι την ανάμειξη της HSBC με καρτέλ ναρκωτικών, έχει λίγο-πολύ γνωστή καλυφθεί από τον παγκόσμιο Τύπο.

Όπως όμως απέδειξε και το ‘Going Clear’ των τριών τηλεοπτικών βραβείων Emmy, το έτερο ντοκιμαντέρ του Alex Gibney που μίλησε για τις γνώριμες πρακτικές της Σαϊεντολογίας, σημασία δεν έχει να παίρνεις τον θεατή από το χέρι για να τον πας από το κουτί Α στην κουρτίνα Β. Σε μια πραγματικά καθηλωτική δουλειά, το κοινό θα διευρύνει τον ορίζοντά του μπροστά σε ερωτήσεις που μπορεί να αλλάξουν ακόμα και την κοσμοθεωρία του.

Στη 2η σεζόν της, η σειρά θα καταπιαστεί με την αυτοκρατορία του γαμπρού του Donald Trump, Jared Kushner, το σκάνδαλο της Wells Fargo και την υπόθεση διαφθοράς της εταιρείας 1MDB στη Μαλαισία που εξελίσσεται ακόμη.

Η σειρά στριμάρει στο Netflix.

On My Block: Season 3

https://youtu.be/Q1OXsW-1XoY

Το αγαπημένο μας Netflix original του 2018 έχει φέρει επιτυχημένα την κωμωδία στην ιστορία ενηλικίωσης εφήβων που ζουν σε πολύ πιο αντίξοες συνθήκες από τους εφήβους του John Hughes. Το all-diverse καστ επέτρεψε στη σειρά να μεταφέρει τις διαφορετικές εμπειρίες, τις ταυτότητες και τον αυτοπροσδιορισμό των παιδιών, χωρίς να ενδιαφέρεται για τη βολή ενός λευκού κοινού αλλά και χωρίς να γίνει ποτέ δυσπρόσιτο.

Η 2η του σεζόν τελείωσε με μία ομαδική απαγωγή. Τώρα θα δούμε ποιος κρύβεται πίσω της.

100 Humans

Εκατό πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους εθελοντές συμμετέχουν σε ένα τρελό πείραμα όπου θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις σε μεγάλα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το φύλο, την ηλικία, ακόμα και την ίδια την ευτυχία. Η σειρά ευελπιστεί να έχει επόμενες σεζόν με ακόμη μεγαλύτερο φάσμα ερωτημάτων.

Bloodride

Αυτή την Παρασκευή και 13, ένας αμίλητος οδηγός θα πάει τους καταδικασμένους επιβάτες του σε έναν άγνωστο, αποτροπιαστικό προορισμό. Το ‘Bloodride’ είναι μία νέα ανθολογία τρόμου από τη Νορβηγία.

Elite: Season 3

Το ‘Elite’ κάνει το ‘Gossip Girl’ να ντρέπεται. Η άσωτη ζωή που κάνουν οι έφηβοι στο ιδιωτικό σχολείο Las Encinas είναι πραγματικά σκανδαλώδης. Ενίοτε και δολοφονική. Το θεοπάλαβο, glam ισπανικό μας κόλλημα επιστρέφει πολύ σύντομα αυτή τη φορά σε σχέση με την αναμονή που είχαμε κάνει για τη 2η σεζόν, και φέρνει μαζί του έναν δεύτερο φόνο και δύο καινούριους μαθητές.

Kingdom: Season 2

Η κορεάτικη σειρά-θρίλερ είχε ανανεωθεί για 2η σεζόν από το Netflix πριν καν προβληθεί η πρώτη. Η ιστορία εκτυλίσσεται στην Κορέα κατά τη διάρκεια της Δυναστείας των Τζεσόν, μία περίοδο που κράτησε από τον 14ο έως τον 19ο αιώνα και σε ένα μεγάλο βαθμό διαμόρφωσε την κορεάτικη κουλτούρα όπως τη γνωρίζουμε σήμερα.

Εδώ, ο νεαρός ψευδώς κατηγορούμενος για προδοσία πρίγκιπας του βασιλείου, αναλαμβάνει με κίνδυνο της ζωής του να εξερευνήσει μια επιδημία που μετατρέπει όσους προσβάλλει σε ζόμπι. Στην 1η σεζόν είδαμε πώς εξαπλώθηκαν τα ζόμπι, στη 2η θα δούμε πώς θα πέσει η βασιλεία των Τζεσόν. Η επιστροφή της σειράς θα παρουσιάσει επίσης τη σημασία που είχε τότε η οικογενειακή καταγωγή και τους τρόπους με τους οποίους δίχαζε τις κοινωνικές τάξεις.

Η σεναριογράφος Kim Eun-hee που μας έδωσε στο παρελθόν το ‘Signal’, ένα από τα πιο ώριμα K-dramas των τελευταίων ετών, εμπνεύστηκε εδώ από ένα επίσημο έγγραφο του 19ου αιώνα που περιέγραφε δεκάδες χιλιάδες θανάτους στην πρωτεύουσα εν μέσω κάποιας αγνώστου ταυτότητας επιδημία.

The Pale Horse

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Agatha Christie, το ‘Pale Horse’ μοιράζει τα 1960s μεταξύ του πλούσιου, σοφιστικέ Λονδίνου και της επαρχίας Much Deeping. Εκεί θα ακολουθήσει τον Mark Easterbrook. Έναν άνδρα που θα βρει το όνομά του σε μια λίστα κρυμμένη στο παπούτσι μιας νεκρής γυναίκας. Ο ήρωας θα βρεθεί μπροστά σε μια σειρά φόνων που ίσως συνδέονται με τρεις μυστηριώδεις μάγισσες.

Μετά το ‘And Then There Were None’ (2015), το ‘The Witness For The Prosecution’ (2016), το ‘Ordeal By Innocence’ (2018) και το ‘The ABC Murders’ (2018), το ‘Pale Horse’ γίνεται η πέμπτη μεταφορά της Agatha Christie που κάνει η βραβευμένη σεναριογράφος, Sarah Phelps. Η Phelps αντιμετωπίζει το κουιντέτο των πρότζεκτ της ως ένα τηλεοπτικό χρονικό του 20ού αιώνα.

Στο καστ βρίσκουμε τους: Rufus Sewell, Kaya Scodelario, Bertie Carvel, Sean Pertwee, Poppy Gilbert, και Henry Lloyd-Hughes.

Η σειρά στριμάρει στο Amazon Prime Video.

via

Όλη η επικαιρότητα