Ψυχαγωγία

Netflix: Το «La Casa de Papel» ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν

Ακούστε το άρθρο

Η σειρά – φαινόμενο που έκανε θραύση και καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές πήρε το «πράσινο φως» για ακόμη μία χρονιά, λίγο πριν την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου. Την ευχάριστη είδηση επιβεβαίωσε το Netflix στην εφημερίδα «El Periodico». Μέχρι στιγμής, το τι θα γίνει στην τέταρτη σεζόν παραμένει άγνωστο, κι αν κρίνουμε από τις πληροφορίες που διέρρευσαν για το τρίτο κύκλο, η υπόθεση θα αποκαλυφθεί λίγο πριν την πρεμιέρα, όπως έγινε και φέτος.

Θυμίζουμε πως η αγαπημένη συμμορία επανέρχεται στις οθόνες μας μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, την Παρασκευή 19 Ιουλίου. Το βίντεο που ανακοινώνει την ημερομηνία είναι εντυπωσιακό και δείχνει την πλοκή να ξεκινάει από εξωτικούς προορισμούς, όπου οι ήρωες της «Τέλειας Ληστείας» ξοδεύουν τα εκατομμύρια που πήραν από το Νομισματοκοπείο – στις προηγούμενες δύο σεζόν της σειράς. Δεν κυλούν, όμως, όλα ρόδινα, καθώς ο «Ρίο» συλλαμβάνεται και η «Τόκιο» φέρνει κοντά όλη τη «συμμορία» για να καταστρώσουν σχέδιο απελευθέρωσης.

Το «La Casa de Papel» προβλήθηκε αρχικά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3, ενώ το Netflix απέκτησε τα δικαιώματά της στα τέλη του 2017. Έκτοτε, αναδείχθηκε στη δημοφιλέστερη μη αγλλόφωνη σειρά της πλατφόρμας. Η επιτυχία της σειράς, που τιμήθηκε με το βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς για το 2018, οδήγησε το Netflix να ανοίξει το πρώτο στούντιο ευρωπαϊκής παραγωγής στη Μαδρίτη τον περασμένο χρόνο.

via

Όλη η επικαιρότητα