Ψυχαγωγία

Netflix: Το «You» επιστρέφει και είναι πιο ανατριχιαστικό από ποτέ

Ακούστε το άρθρο

Οι fans του ψυχολογικού θρίλερ «You», με πρωταγωνιστή τον Πεν Μπάτζλεϊ (“Gossip Girl”), που έκανε πρεμιέρα πέρυσι στο Netflix, έλαβαν χαρμόσυνα νέα καθώς η πλατφόρμα streaming ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της δεύτερης σεζόν.

(Προσοχή, spoilers)

Ο νέος κύκλος επεισοδίων θα είναι διαθέσιμος στο Netflix στις 26 Δεκεμβρίου, ως εορταστικό «δώρο» για όσους αγάπησαν την σειρά. Εμπνευσμένο από το δημοφιλές μυθιστόρημα της Καρολίν Κέπνε, τα πρώτα 10 επεισόδια ακολούθησαν τον ιδιοκτήτη βιβλιοπωλείου Τζο Γκολντμπεργκ και της εμμονής του με την Μπεκ, που κατέληξε δραματική παρά ρομαντική. Μετά από μια σειρά ανατροπών, η Μπεκ ανακάλυψε την σκοτεινή πλευρά του Τζο και τις τάσεις να δολοφονεί όσους αισθάνεται ότι τον απειλούν ή είναι κοντά στο να καταλάβουν τις προθέσεις του.

Το «You» γνώρισε μεγάλη επιτυχία, με τον Μπάτζλεϊ να δηλώνει έκπληκτος στο Entertainment Tonight ότι δεν περίμενε να φτάσει η τηλεθέαση τόσο ψηλά. «Προς στιγμήν πραγματικά έμοιαζε να είχε συνεπάρει τους ανθρώπους που την παρακολουθούσαν», είπε.

Βασισμένο στο δεύτερο μυθιστόρημα της Κέπνε με τίτλο «Κρυμμένα Πτώματα» (“Hidden Bodies”), η νέα σεζόν δείχνει τον Τζο να μετακομίζει στο Λος Αντζελες, μετά τις τελευταίες πράξεις του στη Νέα Υόρκη. Ο Τζο είναι αποφασισμένος να ξεχάσει το παρελθόν του. Ο Μπάτζλεϊ δήλωσε ότι υπάρχουν μερικές σκηνές στη νέα σεζόν, οι οποίες ήταν πολύ άβολες και αηδιαστικές. «Σε κάποιες από τις σκηνές που γύρισα, χρησιμοποίησα προσθετικά σώματα που μου προκάλεσαν ναυτία, θα σας πω μόνο αυτό», είπε ο ηθοποιός. Οσο για την Κάντας που ενώ γνωρίζαμε ότι ο Τζο είχε δολοφονήσει και τελικά εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, θα υπάρξουν εκπλήξεις, όσον αφορά αυτή την πλοκή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ready to meet your match? YOU season 2 is coming december 26th

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix US (@netflix) στις

Πηγή: News.com.au

Όλη η επικαιρότητα