Super league Αθλητισμός Ποδόσφαιρο

Νέβες: «Σύλλογος με παγκόσμια ιστορία ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε το άρθρο

Ο Λουτσιάνο Νέβες έφθασε τα ξημερώματα στην Αθήνα και είναι έτοιμος να κάνει μεγάλα πράγματα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται να περάσει τα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Λουτσιάνο ντα Ρότσα Νέβες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, κατά την άφιξή του, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Βλέπω κόσμο που ήρθε να με υποδεχτεί και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με παγκόσμια ιστορία και ελπίζω κι εγώ να γίνω μέρος της», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα και τώρα πρέπει να συνεχίσω την δουλειά και την προπόνηση προκειμένου να ενταχθώ γρήγορα στην ομάδα και να πάρω μέρος στους πρώτους αγώνες. Παίζω σαν βασικός φορ, εκεί με είχε βάλει και ο προπονητής της εθνικής και νομίζω ότι είναι μία θέση που μπορώ να πετύχω τέρματα.

Είπαμε πολλά με τον προπονητή (σ.σ. Ουζουνίδη) αλλά βασικά μου παρουσίασε το πρότζεκτ κι εγώ τώρα πρέπει να δείξω το τι μπορώ να κάνω στο χορτάρι».

Ο Νέβες την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα, η Λεγανές, τον απέκτησε ως δανεικό από την Κορίνθιανς και εκεί σε 27 συμμετοχές σκόραρε 2 φορές. Η Κορίνθιανς, τον είχε αποκτήσει από την Άβε το 2014, ενώ ο Βραζιλιάνος επιθετικός άρχισε την καριέρα του στην Γκοϊανιένσε.

Όλη η επικαιρότητα