WEB tv

Next Top Model: Οι κριτές του show εξηγούν γιατί «έκοψαν» την Ιωάννα Μπέλλα

Ακούστε το άρθρο

Σκουλός και Παπαγεωργίου εξηγούν στη «Φωλιά των Κου Κου» τους λόγους που άσκησαν σκληρή κριτική στο μοντέλο.

Λευτέρης Σαββίδης

Το GNTM Greece (Next Top Model) επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας για το δεύτερο επεισόδιο από την διαδικασία των οντισιόν. Η πρεμιέρα του show για την αναζήτηση του μοντέλου της Ελλάδας άφησε ανεξίτηλη στο μυαλό των τηλεθεατών, αλλά και των social media την Ιωάννα Μπέλλα. Το κορίτσι με το αψεγάδιαστο κορμί εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και τον πρώτο ενθουσιασμό, διαδέχτηκε η απογοήτευση για το γεγονός πως η Μπέλλα είχε κάνει πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο και το στήθος. Αυτό ήταν και το βασικό επιχείρημα των κριτών για τον αποκλεισμό της από την επόμενη φάση. 

Δείτε το στιγμιότυπο:

https://www.youtube.com/watch?v=8Ska02bp2j0

Το πρωί της Δευτέρας, ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός και το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκαν στο πρωινό του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησαν για τον τρόπο με τον οποίο ασκούν κριτική στις διαγωνιζόμενες. «Είναι ένα casting, είναι κάτι που κάνω στη ζωή μου πάρα πολλά χρόνια. Εγώ δεν είμαι τηλεοπτικός, αν δεν κάνεις θα σου το πω και θα σου εξηγήσω το γιατί» σημειώνει και ο κ. Σκουλός και προσθέτει: «Το πρόβλημα υπάρχει όταν κάποιοι άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν. Δεν κάνουμε όλοι για φωτογράφοι, για παρουσιαστές, για πολλά πράγματα».

Εκείνο που σημειώνουν και οι δύο κριτές του GNTM είναι πως ο ρόλος τους είναι να ασκήσουν κριτική, κάτι που πρέπει να γίνει κατανοητό από τις διαγωνιζόμενες και τους τηλεθεατές. «Αυτός ο χώρος είναι γεμάτος απόρριψη. Τώρα ήρθαν σε ένα casting, αλλά έξω στην αγορά μπορεί να πάρουν μέρος σε δέκα casting και να απορριφθούν και στα δέκα» σχολιάζει ο φωτογράφος με το μοντέλο να συμπλήρώνει πως έχει δεχτεί την απόρριψη χιλιάδες φορές.

Άλλο μια ωραία γυναίκα, εντυπωσιακή που βγαίνει έξω και θέλουν να τις μιλήσουν όλοι οι άνδρες και άλλο μοντέλο

Ο Δημήτρης Σκουλός προσπαθεί να κάνει τη διάκριση μιας όμορφης γυναίκας και ενός μοντέλου. «Εγώ είμαι φωτογράφος μόδας. Η Ιωάννα Μπέλλα για μένα είναι μια χαρά εντυπωσιακή γυναίκα, αλλά δεν κάνει» σχολιάζει και προσθέτει: «Υπάρχουν γυναίκες που θα της δει κανείς στον δρόμο και δεν καταλαβαίνει ότι είναι μοντέλα. Άλλο αυτό που αρέσει τους φίλους μου και άλλο η δουλειά».

Όπως λέει ο ίδιος: «Αν θέλει κάποια γυναίκα να διορθώσει κάτι ας το διορθώσει, αλλά δεν μπορεί να γίνει μοντέλο». Και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όμως τονίζει: «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει κάτι πολύσημαντικό. Τα κορίτσια έρχονται σε εμάς για να τους κρίνουμε. Είναι η δουλειά μας. Δεν προσπαθούμε να περάσουμε την άποψή μας στον καθένα και να πούμε αυτό είναι το σωστό για όλους».

Δείτε τις δηλώσεις τους:


Όλη η επικαιρότητα