ΕΠΣ Ηλείας

NIKH TΡΑΓΑΝΟΥ – ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ 5-0: Πεντά – μορφη!

Ακούστε το άρθρο

Χωρίς να συναντήσει καμία απολύτως αντίσταση, η Νίκη Τραγανού συνέτριψε με 5-0 τον ΑΠΟ Κουρτεσίου το απόγευμα του Σαββάτου στην έδρα της και διπλασίασε της φετινές της νίκες. Χαρακτηριστικό είναι δε, ότι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 4-0, δείγμα της διαφοράς δυναμικότητας  που υπήρχε ανάμεσα στις δυο ομάδες. O N. Κολοτούρος άνοιξε το σκορ 22’ για τους γηπεδούχους, με τον Καλογερόπουλο δυο λεπτά αργότερα να διπλασιάζει, με σουτ μέσα από την περιοχή, τα τέρματα της ομάδας του. Ο Γεωργιόπουλος στο 33’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 ενώ ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Δ. Κολοτούρος σημείωσε το 4-0. Ο σκόρερ του τέταρτου τέρματος της Νίκης κράτησε ένα γκολ και για το δεύτερο ημίχρονο και στο 77’΄διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Oι συνθέσεις

NIKΗ: Αντωνόπουλος, Κολοτούρος Κ., Κολοτούρος Χ. (72’ Κασσιανός Ι.), Μπαρδούσης, Γαργαρώνης, Μπράβος, Καλογερόπουλος (58’ Λούρμπας), Δούλος (77’ Γιαννακόπουλος), Κολοτούρος Δ., Γεωργιόπουλος (70’ Κολοτούρος Στ.), Κολοτούρος Ν.

ΑΠΟΚ: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Σωτηρόπουλος Ι., Δημητρουλόπουλος, Λυκουργιώτης, Κόστα, Κωστόπουλος, Κουρλός (75’ Κόσκορης), Καπώνης Κ. (27’ Κουργιαλάς Δ.), Χριστόπουλος (58’ Κουλούρης), Σωτηρόπουλος Γ. (65’ Καπώνης Α.)

Όλη η επικαιρότητα