ΕΠΣ Ηλείας

Νίκη Τραγανού: Ανακοίνωση για τους φιλάθλους ενόψει δεύτερου τελικού

Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή η Νίκη Τραγανού φιλοξενεί τον Πανηλειακό στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ ανόδου και όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον των φιλάθλων τόσο της ομάδας και των ερυθρόλευκων όσο και των ουδέτερων για την συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει χτυπήσει κόκκινο με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο πως στο γήπεδο Τραγανού τη μέρα του αγώνα θα επικρατεί το αδιαχώρητο.

Στην προσπάθεια της λοιπόν να ενημερώσει κατάλληλα τους φίλους του ποδοσφαίρου που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, η διοίκησης της Νίκης χθες εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας για το που θα καθίσουν οι φίλαθλοι.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η Νίκη Τραγανού ενημερώνει τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον δεύτερο τελικό των play off Νίκη Τραγανού-Πανηλειακός, την Κυριακή 28-05-17 και ώρα18:00, ότι θα λειτουργήσουν και οι δυο είσοδοι του γηπέδου, από την βοηθητική είσοδο θα εισέλθουν μόνο οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανηλειακού, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στον χώρο πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων .

Στην διοίκηση και σε μεμονωμένους φίλους του Πανηλειακού θα παραχωρηθεί μέρος της κερκίδας.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας μας θα βρίσκονται στον χώρο του μπάσκετ.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας έναρξης του αγώνα για την όσο πιο ομαλή είσοδο τους σε αυτό. Στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου δεν θα μπει κανένα αυτοκίνητο πέρα των αποστολών των δυο ομάδων, των διαιτητών και των αξιωματούχων του αγώνα.»

Όλη η επικαιρότητα