Νίκη Τραγανού: Ανεβάζει  ρυθμούς… ενόψει  Αχαρναικού!

Όσο  πλησιάζει  η  ώρα του μεγάλου Κυριακάτικου ματς  στο Μενίδι για  την Νίκη  Τραγανού, άλλο τόσο αυξάνουν  και οι προπονητικοί  ρυθμοί της  ομάδας!  

Οι πρωταθλητές Ηλείας, τούτη την ώρα, βρίσκονται δυο βαθμούς πάνω από τον αντίπαλό τους και όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος,  ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα θα τους φέρει καβάλα στ’ άλογο αναφορικά με την παραμονή τους στην Γ’ Εθνική που είναι και ο μεγάλος στόχος της σεζόν. Αντίθετα σε περίπτωση ήττας, τα περιθώρια θα στενέψουν επικίνδυνα καθώς δεν είναι μόνο ότι ο Αχαρναϊκός θα τους περάσει, αλλά και το ότι το πρόγραμμά που ακολουθεί για την Νίκη μόνο βατό δεν είναι, αφού μέχρι τα φινάλε έχει μόνο ένα παιχνίδι να δώσει στην έδρα της. Για το ματς  στο Μενίδι ο Ηλίας Φωτόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει μόνον στις υπηρεσίες του Γιάννη Σωτηρόπουλου που είναι τιμωρημένος, όμως  η Νίκη θα έχει  για 12ο  παίκτη της τον κόσμο της!

Καθώς μετά από θέληση αρκετών φίλων της ομάδας να παρακολουθήσουν τον αγώνα , η διοίκηση του συλλόγου θα ναυλώσει λεωφορεία για την μεταφορά τους στην Αττική , ενώ απεύθυνε και κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας αλλά και σε όλους τους Ηλείους της Αθήνας να στηρίξουν τους νεοφώτιστους στο γήπεδο Αχαρνών.