ΕΠΣ Ηλείας

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ 5 – 0: Το α΄ ημίχρονο της ήταν αρκετό!

Ακούστε το άρθρο

Δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ιδιαίτερα η πρωτοπόρος Νίκη Τραγανού για να φτάσει στη νίκη, επικρατώντας στην έδρα της με σκορ 5 – 0 του αδύναμου Ατρόμητου Καβασίλων! Ένα σκορ που διαμορφώθηκε από το α΄ μέρος, όπου οι γηπεδούχοι ήταν «καταιγιστικοί», παρότι αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές! Μόλις στο 10΄ο ταλαντούχος Ανδριόπουλος άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ, για να έρθει στο 12΄ο έμπειρος Νίκος Κολοτούρος να ανεβάσει το σκορ στο 2 – 0! Όμως τα γκολ έπεφταν «βροχή», και στο  15΄ο επίσης ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος Καλογερόπουλος, έγραψε το 3 – 0! Όμως  στο 18΄ειχαμε συνέχεια στα γκολ των πρωτοπόρων, όταν ο Γεωργιόπουλος ανέβασε το σκορ στο 4 – 0, και ο ίδιος παίκτης που μάλιστα βραβεύτηκε το βράδυ του Σαββάτου στην εκδήλωση της «Πατρίς – Σπορ», διαμόρφωσε το τελικό 5 – 0! Καθώς στην συνέχεια το ματς ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τη Νίκη βέβαια να έχει την πλήρη υπεροχή, και να έχει στο 80΄χαμένο πέναλτι με τον νεαρό Κονταλή που είχε περάσει αλλαγή, το οποίο απέκρουσε ο γκολκίπερ των Καβασίλων, Κολίντζας!

ΝΙΚΗ: Ρούνης, Κασσιανός Ι., Κολοτούρος Χ. (40΄Κολίτσης), Μπελεκούκιας(34΄Κονταλής), Σαραντούλιας, Κολοτούρος Ε.,  Καλογερόπουλος, Βουρτσάνης, Ανδριόπουλος, Γεωργιόπουλος,  Ν. Κολοτούρος (46’Γιαννακόπουλος )

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωρακόπουλος(46΄Κολίντζας Η.), Παπαδημητρόπουλος, Μαράτος , Νταούρος, Γερασιμόπουλος(λ. τρ. 14΄ Γιαννόπουλος), Δημητρίου, Φωτόπουλος, Σιδηρόπουλος, Κορισσιάνος(62΄Βασιλάρης),  Χουσάκης, Γαλιάτσος.

Όλη η επικαιρότητα