Γ Εθνική

Νίκη Τραγανού: Ενίσχυση με Ανδρέα Δερμιτζάκη !

Ακούστε το άρθρο

Σε μια ακόμα μεταγραφή, προχώρησε χθες η «νεοφώτιστη» στη Γ΄ εθνική ομάδα της Νίκης Τραγανού, με την απόκτηση του 20 χρονου αμυντικού μέσου Ανδρέα Δερμιτζάκη.

Ο Δερμιτζάκης, αγωνιζόταν στη Σερβική Ράντνικ (A΄Εθνική Σερβίας), ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από την Κ17 του Ολυμπιακού και τη Λάρισα. Ο Δερμιτζάκης έχει γεννηθεί στις 16 Δεκεμβρίου 1988 και έχει ύψος 1.77μ. Ξεκίνησε στον Πύρασο Μαγνησίας (κατάγεται από τη Νέα Αγχίαλο) και μετά πήρε μεταγραφή για την Κ17 του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ εκεί έπαιξε έπειτα και στην Κ20, κι ακολούθως μεταγράφηκε το 2016 στη Λάρισα, αρχικά στην Κ20 ενώ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο εκεί το καλοκαίρι του 2017, και το περασμένο καλοκαίρι του 2018 πήγε στη Σερβία και στην ομάδα Ράντνικ Σουρντούλιτσα της Α’ Κατηγορίας (φωτό). Όπου ήταν εκεί μέχρι τον περασμένο μήνα. Μάλιστα έχει διατελέσει και διεθνής με την Εθνική Παίδων.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα θέματα, η Νίκη Τραγανού έχει την προσοχή της στραμμένη στο πολύ κρίσιμο βαθμολογικά, ματς που ακολουθεί για την 16η αγωνιστική, την Κυριακή στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο, έχοντας στον πάγκο της, το νέο τεχνικό τιμ, καθώς στο πλευρό του Ηλία Φωτόπουλου όπου ανέλαβε από τη Δευτέρα, πήρε θέση όπως γράψαμε και χθες, Γιάννης Καραλάγας, Ηλείος τεχνικός (από την Ανδραβίδα), που ως πρότινος ήταν στον ΑΠΟ Κουρτεσίου (Α1 Ηλείας), και θα είναι άμεσος συνεργάτης και βοηθός, του Ηλ. Φωτόπουλου.

Στόχος της Νίκης έως τη λήξη των «χειμερινών» μεταγραφών, η απόκτηση κι ενός επιθετικού.

Όλη η επικαιρότητα