Γ Εθνική

Νίκη Τραγανού – Φοίβος Κρεμαστής: 2 – 0 Βαθμολογική «ανάσα»…

Ακούστε το άρθρο

Το καθήκον της έκανε στην έδρα της η Νίκη Τραγανού, κερδίζοντας με σκορ  2 – 0 τον «καταδικασμένο» σε υποβιβασμό Φοίβο Κρεναστής Ρόδου, και ανάσανε… βαθμολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας, σε συνδυασμό με την ήττα του Αχαρναικού από τον Παλληνιακό!

                   Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα:

Μόλις στο 8′ από πάσα του Δ. Κολοτούρου,  ο Βατσής βρέθηκε μέσα στην περιοχή σε διαγώνια θέση κι έκανε σουτ,  που όμως πέρασε άουτ αφού η μπάλα βρήκε και το κάθετο δοκάρι!  Στο 13′ σε αντεπίθεση του Φοίβου,  πλασέ του Κουδούνη πέρασε άουτ.  Στο 23′ σε χτύπημα φάουλ του Δερμιτζάκη, η μπάλα βρήκε στον Παπασταμάτη αλλάζοντας πορεία,  αλλά την μπλόκαρε ο Γιαννούλης!  Στο 34′ ο Βατσής  γύρισε ωραία στον Δ. Κολοτούρο που έκανε σουτ ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 39′ κλασική ευκαιρία για τον Φοίβο όταν από λάθος γύρισμα του Γαργαρώνη πήρε τη μπάλα ο Μπανουσάι και γύρισε προς τον Αρέτογλου ο οποίος εντελώς μόνος, πλάσαρε με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ!  Στην επανάληψη και στο 58′ κεφαλιά του Παπαχριστόπουλου σύριζα άουτ. Με τη Νίκη να πιέζει, και στο 63′  να  φτάνει στο 1-0  με  τον Δερμιτζάκη,  μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Φοίβου, που ξεκίνησε από φάουλ του Σωτηρόπουλου από πλάγια, που αρχικά αποκρούστηκε και ακολούθησε σέντρα του ίδιου, κι αρχικά ο Βατσής είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Δερμιτζάκης κατέβασε με το στήθος και μετά από προσποίηση σούταρε στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα!  Έκτοτε η Νίκη κυριάρχησε και στο   78′ έγινε το τελικό  2-0  για τη Νίκη, όταν ο Παπαχριστόπουλος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σωτηρόπουλου, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαννούλη!  Στο 81′ κοντινή κεφαλιά του Σωτηρόπουλου πέρασε άουτ, στην τελευταία καλή στιγμή του ματς!

Νίκη Τραγανού (Ηλ. Φωτόπουλος): Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Γαργαρώνης, Παπαχριστόπουλος, Κυριάζος (70′ Α. Λούζι), Δερμιτζάκης, Βατσής (64′ λ.τρ. Σκοζάι), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (83′ Καλογερόπουλος), Σωτηρόπουλος (89′ Ρ. Λούζι)

Φοίβος (Σάβ. Ορφανίδης): Γιαννούλης, Κουδούνης, Ταφάνι, Παπασταμάτης, Παϊζάνος (82′ Μαργαρίτης), Μαντικός, Πατσίλης, Γαργάλης, Μπανουσάι (82′ Λαμίν), Τζελάι, Αρέτογλου (77′ Τερζίου)

  • Αξίζει να σημειώσουμε , ότι ο διαιτητής του αγώνα από την Κεφαλονιά από όπου θα ερχόταν κ. Χρηστάτος άλλαξε λόγω της διακοπής των δρομολογίων, και από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκε διαιτητής από την Αχαΐα ο Χρονάς!

Όλη η επικαιρότητα