ΕΠΣ Ηλείας

Νίκη Τραγανού – Ηλειακός Βαρθολομιού 5-0: Μόνη στην τέταρτη θέση με «καυτό» Γεωργιόπουλο!

Ακούστε το άρθρο

Η Νίκη Τραγανού έχοντας σε ένα ακόμα παιχνίδι τον Γεωργιόπουλο σε μεγάλη μέρα σημειώνοντας χατ –τρικ, νίκησε εύκολα με 5-0 το Βαρθολομιό και με το έκτο συνεχόμενο τρίποντο, έμεινε μόνη στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με κεφαλιά στο 37’ με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47’ και πάλι με το κεφάλι ο Γεωργιόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της Νίκης και στο 61’ ολοκλήρωσε το χατ –τρικ του, γράφοντας με πλασέ το 3-0. Την σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο Βατσής που με σουτ μέσα από την περιοχή στο 70’ σημείωσε το 4-0 ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 77’ ο Καλογερόπουλος με μακρινό σουτ στο «παραθυράκι» της εστίας.

ΝΙΚΗ: Αντωνόπουλος (80΄ Μπάνα), Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος (84΄ Ι. Κασσιανός), Τσαντίλης (79΄ Δ. Κασσιανός), Γαργαρώνης, Γκρίλλας, Καλογερόπουλος, Βατσής, Δ. Κολοτούρος (65΄ Σαραντούλιας), Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος.

ΗΛΕΙΑΚΟΣ: Βύτανος, Α. Μαργαρώνης, Σπ. Μαργαρώνης, Ράπτης, Πανόπουλος, Κότσιφας, Δ. Τσουκαλάς, Σίμα (70΄ Τσιράκης), Παπαδόπουλος, Π. Τσουκαλάς, Ραυτόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα