Νίκη Τραγανού: Καμιά ανησυχία για την ένσταση του Αχαρναϊκού

Kανείς και τίποτα δεν μπορεί να αμαυρώσει την τεράστια νίκη της Νίκης Τραγανού επί του Αχαρναϊκού, η οποία έβγαλε για πρώτη φορά φέτος την ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου από την ζώνη του υποβιβασμού και την κάνει να ελπίζει πιο βάσιμα από ποτέ στην παραμονή στην κατηγορία.

Ούτε καν η ένσταση ή η σκέψη αυτής του Αχαρναϊκού για αντικανονική συμμετοχή του Ρετζίνο Λούζι με την πρόφαση ότι ήταν τιμωρημένος λόγω της αποβολής του με δυο κίτρινες κάρτες στον προηγούμενο αγώνα με τον ΠΑΟ Βάρδας.

Τέτοιο ενδεχόμενο φυσικά και δεν υφίσταται καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας του Μενιδίου εξέτισε την τιμωρία του στο παιχνίδι Κυπέλλου της προπερασμένης Τετάρτης απέναντι και πάλι απέναντι στον ΠΑΟΒ

Όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, μόνο όταν ένας παίκτης συγκεντρώνει απαγορευτικό αριθμό καρτών από πολλαπλές παρατηρήσεις εκτίει στην ίδια διοργάνωση.

Όταν ο παίκτης αποβληθεί από ένα παιχνίδι, έστω και με δυο κίτρινες, πλέον αυτό λογίζεται ως κόκκινη και εκτίει στο αμέσως επόμενο επίσημο παιχνίδι, ακόμα κι αν πρόκειται για άλλη διοργάνωση.

Πλέον η ΕΠΣΗ, καλείται να ενημερώσει την ΕΠΟ για το παιχνίδι Κυπέλλου που μεσολάβησε και στο οποίο εξέτισε ο Ρετζίνο Λούζι.

Μετά τη λήξη του προχθεσινού αγώνα μάλιστα και αφού η διοίκηση της Νίκης ενημερώθηκε για τις προθέσεις του Αχαρναϊκού τοποθετήθηκε και επίσημα για το θέμα ως εξής:

«Καμιά ανησυχία στην ομάδα μας από την έκφραση πρόθεσης της ομάδας του Αχαρναϊκού να υποβάλει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή μας Retxino Luzi στο σημερινό μεταξύ μας παιχνίδι. Η άγνοια κανονισμών οδήγησε τους ανθρώπους του Αχαρναϊκού να θεωρούν ότι ο Retxino Luzi δεν έχει εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής από την αποβολή του στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟ Βάρδας, η οποία έγινε στον αγώνα κυπέλλου μεταξύ των δυο ομάδων τρεις ημέρες μετά , θεωρώντας ότι μόνο με απευθείας αποβολή με κόκκινη κάρτα ισχύει κάτι τέτοιο και όχι με δυο κίτρινες, κάτι που φυσικά δεν ισχύει μιας και ο ΚΑΠ και ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ είναι ξεκάθαρος. Εν αναμονή λοιπόν των προθέσεων της ομάδας του Αχαρναϊκού για το αν θα καταθέσουν ένσταση»