Νίκη Τραγανού: «Κλείνει» Σωτηρόπουλο, θέλει το θετικό αποτέλεσμα με Πανηλειακό

Λίγες ημέρες πριν από τον σημαντικό αγώνα με τον Πανηλειακό, για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Γ’ Εθνικής, η Νίκη Τραγανού είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας πολύ καλής μεταγραφικής κίνησης.

Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Σωτηρόπουλο, που έμεινε ελεύθερος από τον Πανηλειακό και είναι έτοιμος να ενταχθεί στο ρόστερ της Νίκης.

Ο Σωτηρόπουλος το πιθανότερο είναι να ανακοινωθεί μετά τον αγώνα με τον Πανηλειακό, ενισχύοντας την ομάδα του Τραγανού στο β’ μέρος του πρωταθλήματος.

Πέρα από τον Σωτηρόπουλο, στη Νίκη εξετάζουν και άλλες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, προκειμένου να επιτευχθεί χωρίς άγχος ο μεγάλος αγωνιστικός στόχος, που δεν είναι άλλος από την άνετη και χωρίς άγχος παραμονή.

Τώρα όσον αφορά τον αγώνα με τον Πανηλειακό, την Κυριακή στις 3μ.μ. στο Τραγανό, οι παίκτες του Σπύρου Αντωνόπουλου θέλουν την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης και για να βελτιώσουν την βαθμολογική τους κατάσταση και φυσικά για να βελτιώσουν και την ψυχολογία τους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.