Νίκη Τραγανού: Με απουσίες κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Νίκης Τραγανού, για το εντός έδρας  ματς  της  προσεχούς Κυριακής   με  τον Διαγόρα  Ρόδου, που βρίσκεται ως γνωστόν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ματς που έχει οριστεί να ξεκινήσει στις  12.30 το μεσημέρι (για τους γνωστούς συγκοινωνιακούς λόγους των φιλοξενούμενων), όπως έγινε και με τον Ιάλυσο.

Ένα  ματς για το οποίο  υπολογίζεται ο Κ. Κολοτούρος (εξέτισε μια αγωνιστική από τέσσερις κίτρινες που είχε συμπληρώσει) . Όμως  δεν υπολογίζονται  τρείς  βασικοί  παίκτες !

Έτσι  λοιπόν λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών,  θα λείψουν  αυτή τη φορά ο έμπειρος Γιάννης Σωτηρόπουλος, όπως επίσης ο Αρμάντο Λούζι που κι αυτός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, καθώς κι ο αδελφός του Ρετζίνο Λούζι, που έχει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής από επτά κίτρινες κάρτες.

Στο Τραγανό (που με 18 βαθμούς βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού κατά δυο βαθμούς), γνωρίζουν πολύ καλά πως πρέπει να παλέψουν ακόμα σκληρά μέχρι τέλους προκειμένου να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της παραμονής, και είναι αποφασισμένοι για αυτό .

Καθώς μετά και τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, φαίνεται ξεκάθαρα πως οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, με τη μάχη της παραμονής να παίζεται για τουλάχιστον δυο θέσεις, μέχρι και την τελευταία αγωνιστική (πιθανότατα).