Ποδόσφαιρο

Νίκη Τραγανού: Μια «ανάσα»… από Γ. Τσαντίλη και Γ. Πολίτη!

Ακούστε το άρθρο

Επέστρεψε ο Φ. Καλογερόπουλος…

Ξανά ανταγωνιστική, αναμένεται να είναι και τη νέα περίοδο στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ,  η Νίκη Τραγανού, και φυσικά θα παίξει… στους διεκδικητές του πρωταθλήματος και της επιστροφής της στη Γ΄  εθνική!  Σύμφωνα με πληροφορίες η Νίκη προχώρησε  σε συμφωνία με τον πρώην αρχηγό του  Ενιπέα Λαντζοίου, Γιώργο  Τσαντίλη,  ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιχειρεί  μια κίνηση που αν επιτευχθεί, θα αλλάξει καταλυτικά τις ισορροπίες και είναι αυτή με τον πρώην αρχηγό του ΠΑΟΒ, Γιώργο Πολίτη.

Ποιος είναι
ο Γιώργος  Τσαντίλης

Ο εξαίρετος Γιώργος Τσαντίλης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ήρθε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες της ομάδας για να συνεχίσει εκεί την πολύ πετυχημένη παρουσία του ως τώρα στο Ηλειακό ποδόσφαιρο. Και σίγουρα θα είναι ένα από τα πιο δυνατά «χαρτιά» της ομάδας στο προσεχές πρωτάθλημα της Α1! Ο ικανότατος και έμπειρος μέσο – επιθετικός Γιώργος Τσαντίλης από το 2015 και έως το περασμένο καλοκαίρι, όχι μόνο ήταν ο «αρχηγός για τον Ενιπέα Λαντζοίου, άλλα η ψυχή της ομάδας, οδηγώντας την,  μια «ανάσα» από τη Γ΄ εθνική. Ο 37χρονος  παίκτης, τα δυο  προηγούμενα χρόνια πριν τον Ενιπέα, αγωνίστηκε στον Κένταυρο Μαγούλας, ενώ επί επταετία συνολικά στις τάξεις του Πανηλειακού, ενώ έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της Αλφειονίδας Αλφειούσας, του Ηφαιστου Βουνάργου, του Αλφειού Επιταλίου και του Ηλειακού Λεχαινών, όπου τότε είχε εκεί συμπαίκτη του, το νέο προπονητή της Νίκης Τραγανού, Θόδωρο Λούρμπα!

Ο  “Πολ”
στο στόχαστρο 

Ο Γιώργος Πολίτης, ποδοσφαιριστής με πολύχρονη καριέρα στον Παμβουπρασιακό (έχει αγωνιστεί και στη Σούπερ Λιγκ 2 με τη φανέλα του Ιωνκού), αποτελεί έναν εκ των πιο περιζήτητων μέσων αυτής της μεταγραφικής περιόδου και δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση. Πάντως αν και είχαν υπάρξει φήμες για μετακίνησή του στη Δόξα, αυτή τη στιγμή τέτοιο ενδεχόμενο  απομακρύνεται.

Επέστρεψε
ο Φώτης…

Όπως ανακοινώθηκε, επέστρεψε στην ομάδα από τη Σουηδία που αγωνιζόταν, ίσως ο πιο χαρισματικός νέος παίκτης που έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια η ομάδα. Ο Φώτης Καλογερόπουλος θα φορέσει ξανά τη μπλε φανέλα και ο Θοδωρής Λούρμπας θα αντιμετωπίσει την πρόκληση να πάρει από τον παίκτη αυτά που πραγματικά έχει να δώσει.

 Συνεχίζονται οι ανανεώσεις
και οι επιστροφές

Η Νίκη Τραγανού δεν αρκείται όμως σε  όσα  προαναφέραμε. Διατηρεί στις τάξεις της τον Ρομπέρτο Μπάνα, αξιόπιστη εναλλακτική του Ανδρέα Αντωνόπουλου,  και παίρνει ξανά πίσω τους δανεικούς Ανδρέα Κασσιανό και Δημήτρη Παπαβασιλείου.  Αυτά όλα ενώ κάτω από τα δοκάρια παραμένει ο Αντωνόπουλος, στην άμυνα ο Γαργαρώνης με τον Κώστα και τον Χαράλαμπο Κολοτούρο, ενώ στην επίθεση οι Γεωργιόπουλος και Δημήτρης Κολοτούρος, δημιουργούν μια πολύ ανταγωνιστική βάση για την ομάδα, η οποία εκτός από εμπειρία, θα διαθέτει και νεανική φιλοδοξία. Και φυσικά στο χώρο του κέντρου υπάρχουν οι Βατσής  και Καλογερόπουλος, και όπως προαναφέραμε, έπεται συνέχεια…

Όλη η επικαιρότητα