ΕΠΣ Ηλείας

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ 2-0: Πρωταθλήτρια χειμώνα η Νίκη!

Ακούστε το άρθρο

Έστω και δύσκολα, η Νίκη Τραγανού έκαμψε με σκορ 2-0 την αντίσταση του μαχητικού Ολυμπιακού Ζαχάρως και πετυχαίνοντας την ένατη σερί νίκη της στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια χειμώνα. Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Γεωργιόπουλος έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με κεφαλιά μόλις στο 8ο λεπτό με το1-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη, έπρεπε να φτάσουμε μέχρι το 87’ για να δούμε δράση, όταν ο Μπενάλντο ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ, απόφαση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Ολυμπιακού. Τελικά στο 90’ και πάλι ο Γεωργιόπουλος, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έγραψε το 2-0 και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του Θ. Ανδριόπουλου.

Οι συνθέσεις

NIKH: Αντωνόπουλος(90’ λ.τ. Ρούνης), Κ. Κολοτούρος(65’ Στ. Κολοτούρος), Κασσιανός, Σαραντούλιας(80’ Καλογερόπουλος), Μπαρδούσης, Δούλος, Μπράβος, Ν. Κολοτούρος, Παρασκευόπουλος, Γεωργιόπουλος(90’ Βουρτσάνης), Δ. Κολοτούρος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Θ. Αλεξανδρόπουλος, Κουτσογιαννόπουλος, Χριστόπουλος, Φ. Αλεξανδρόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Γκούσκος, Νικολόπουλος, Κουρούβανης(46’ Κόσσυφας), Ρηγόπουλος(60’ Θ. Λαμπρόπουλος), Οικονομίδης, Σωτηρόπουλος(60’ Χοντάι)

Όλη η επικαιρότητα