ΕΠΣ Ηλείας

Νίκη Τραγανού – Πανηλειακός: «Μάχη» Νο 2 για την άνοδο στην Γ’ Εθνική

Ακούστε το άρθρο

Mια μέρα έμεινε για τον δεύτερο τελικό της Α1 κατηγορίας, καθώς αύριο στις 6 μ.μ. Νίκη και Πανηλειακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο γήπεδο του Τραγανού, με τους μεν γηπεδούχους να θέλουν να στείλουν την σειρά στο τρίτο και τελευταίο ματς στον Πύργο και τους δε φιλοξενούμενους να θέλουν να στεφθούν από αύριο πρωταθλητές Ηλείας και να πάρουν την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Πάμε να δούμε τα βασικά σημεία του επερχόμενου αγώνα που ενδιαφέρουν τους φιλάθλους που αναμένεται να παρακολουθήσουν ζωντανά το παιχνίδι.

Τι χρειάζονται οι δυο φιναλίστ

Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα ο Πανηλειακός χρειάζεται τρεις βαθμούς, η δε Νίκη χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς, για να υπερισχύει.

Σε περίπτωση τριών ισοπαλιών, ευνοείται η ανώτερη βαθμολογικά ομάδα της γενικής κατάταξης της κανονικής περιόδου. Δηλαδή ο Πανηλειακός παίρνει την άνοδο και με τρεις ισοπαλίες.

Πρακτικά:

Με νίκη του Πανηλειακού, τελειώνουν τα πάντα και οι ερυθρόλευκοι στέφονται πρωταθλητές Ηλείας και παίρνουν την άνοδο για την Γ’ Εθνική.

Με νίκη της Νίκης Τραγανού, η ομάδα του Θ. Λούρμπα παίρνει το προβάδισμα και στο τρίτο παιχνίδι θα της αρκεί και η ισοπαλία σε αντίθεση με τον Πανηλειακό που θα ψάχνει πλέον μόνο νίκη.

Σε περίπτωση ισοπαλίας, ο Πανηλειακός εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι αφού στο τρίτο ματς στην έδρα του θα πηγαίνει για δυο αποτελέσματα, εν αντιθέσει με τη Νίκη που θα θέλει μόνο διπλό στον Πύργο για να υπερισχύσει.

Για τους φιλάθλους…

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλης της φίλαθλης ποδοσφαιρικής Ηλείας, γι αυτό και την Κυριακή στο γήπεδο Τραγανού αναμένεται κοσμοσυρροή.

Οι διοικήσεις των δυο ομάδων με ανακοινώσεις τους ενημέρωσαν τους φιλάθλους προς αποφυγήν ταλαιπωρίας και άλλων… δεινών.

Αναλυτικά:

Οι φίλαθλοι του Πανηλειακού (θα εισέλθουν από την βοηθητική είσοδο)θα φιλοξενηθούν στον χώρο πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Στην διοίκηση και σε μεμονωμένους φίλους του Πανηλειακού όπως επίσης και σε ουδέτερους θα παραχωρηθεί μέρος της κερκίδας.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Νίκης Τραγανού θα βρίσκονται στον χώρο του μπάσκετ.

Εισιτήριο πληρώνουν όλοι άνω των 17 ετών.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας έναρξης του αγώνα για την όσο πιο ομαλή είσοδο τους σε αυτό.

Στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου δεν θα μπει κανένα αυτοκίνητο πέρα των αποστολών των δυο ομάδων, των διαιτητών και των αξιωματούχων του αγώνα.

Η «σφυρίχτρα»

Διαιτητής του δεύτερου τελικού θα είναι ο Γ. Μαρκαντωνάτος, με βοηθούς τους Π. Σταθόπουλο και Γ. Καραλή.

Παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Ηλ. Παρασκευόπουλος και Παρατηρητής Διαιτησίας ο Σ. Γιαννόπουλος.

 

Όλη η επικαιρότητα