Γ Εθνική

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ : Ποδαρικό στο 2019 με ηλειακό «εμφύλιο»

Ακούστε το άρθρο

Mε ένα πολύ σπουδαίο ματς τόσο από βαθμολογικής όσο και από άποψης γοήτρου κάνει ποδαρικό στην Ηλεία το 2019, αφού σήμερα το απόγευμα στις 3 μ.μ. Νίκη και Πανηλειακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Τραγανό για την 13η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής που θα είναι και η τελευταία του πρώτου γύρου.

Οι επανέναρξη του πρωταθλήματος βρίσκει τους Πρωταθλητές Ηλείας στους 13 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από τον Αχαρναϊκό, την ομάδα δηλαδή που βρίσκεται πάνω από τη ζώνη ωστόσο η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου έχει μπει για τα καλά στο κόλπο της παραμονής και θέλει στο δεύτερο γύρο να κάνει μια ακόμα υπέρβαση και πετύχει κάτι που μόλις ξεκινούσε το πρωτάθλημα, πολλοί θα χαρακτήριζαν ουτοπικό.

Οι ερυθρόλευκοι στην αντίπερα, που τη χρονιά που έφυγε ταλαιπωρήθηκαν από πολλά προβλήματα τραυματισμών και απουσιών βρίσκονται στους 15 βαθμούς, δέκα ολόκληρους πίσω από τον Διαγόρα και στο β’ μίσο του πρωταθλήματος θέλουν τόσο να ξεφύγουν μια και καλή από την κουβέντα της παραμονής και αν μπορούν να κλείσουν την ψαλίδα από τους Ροδίτες και τους υπόλοιπους διεκδικητές της 2ης θέσης ώστε με αντεπίθεση διαρκείας να δουν αν μπρούν να προλάβουν το «τρένο».

Πάμε να δούμε τι γίνεται στα στρατόπεδα των δύο σημερινών μονομάχων λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

Θέλει να μπει με το δεξί η Νίκη – Ξεσηκωμός στον κόσμο

Με εξαιρετική ψυχολογία μπαίνει στο 2019 η Νίκη. Παρά το γεγονός πως οι μπλε έστω και προσωρινά είχαν βγει από τη ζώνη και πλέον είναι ξανά μέσα σε αυτή, η διαφορά πλέον είναι μόλις στον ένα πόντο, κάτι που σημαίνει ότι καλύπτεται από αγώνα σε αγώνα.

Οι πρωταθλητές Ηλείας στοχεύουν στη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, που δεν αποκλείεται όχι μόνο να τους οδηγήσει σε θέση σωτηρίας αλλά και με διαφορά μεγαλύτερη του ενός βαθμού. Γι’ αυτό άλλωστε και ο ξεσηκωμός στο Τραγανό είναι γενικός και ο κόσμος αναμένεται σήμερα να βρεθεί σύσσωμος στο πλευρό των ποδοσφαιριστών.

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ρετζίνο Λούζι, ο οποίος είναι τιμωρημένος αλλά και του μεγάλου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας, Γιάννη Σωτηρόπουλου ο οποίος κατόπιν συμφωνίας των δύο σημερινών αντιπάλων δε θα αγωνιστεί.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής η Νίκη έδωσε ένα φιλικό αγώνα κόντρα στην Αχαϊκή και επικράτησε με 4-1.

Για το 3 στα 3 εντός συνόρων
ο Πανηλειακός

Εκτός έδρας αλλά εντός Ηλείας δίνει τον πρώτο αγώνα για το 2019 ο Πανηλειακός και στοχεύει σε καλό ποδαρικό αν δε θέλει να χάσει μια και καλή το τρένο της δεύτερης θέσης και να μπει σε κουβέντες περί υποβιβασμού κλπ.

Ο Άγγελος Διγκόζης καθ’ όλη την διάρκεια της διακοπής είχε την δυνατότητα να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του και οι ερυθρόλευκοι σήμερα, ενισχυμένοι με τους Κυρίτση, Μακροστέργιο αλλά και τους νεαρούς Μπάλλα και Λούσκο θέλουν μόνο το διπλό, σε μια δύσκολη έδρα η οποία πάντως τους ξυπνά μνήμες από τα πλέι οφ του 2017 όταν και σφράγισαν την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Στο σημερινό αγώνα, ο τεχνικός τους συλλόγου δεν θα έχει ξανά στην διάθεσή του τον Γιάννη Καπετανάκη, η επάνοδος του οποίου στην αγωνιστική δράση φαίνεται ότι θα αργήσει ακόμα.

Με ενδεχόμενη νίκη σήμερα, ο Πανηλειακός θα κάνει το τρία στα τρια φέτος κόντρα στις ηλειακές ομάδες και αυτό οπωσδήποτε αποτελεί ένα ακόμα κίνητρο για τους ερυθρόλευκους.

Όλη η επικαιρότητα