Νίκη Τραγανού: Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας όλων των τμημάτων

Παρουσία όλων των τμημάτων του συλλόγου (ανδρική, γυναικεία ομάδα και ακαδημία) αλλά και πλήθος απλών φίλων της ομάδας, η Νίκη έκοψε την περασμένη Τετάρτη στο Δημαρχείο του Τραγανού την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε σχεδόν το σύνολο των αιρετών του δήμου Πηνειού, οι οποίοι ευχήθηκαν πολλές επιτυχίες και το 2019 ενώ ο μεγαλομέτοχος των πρωταθλητών Ηλείας, Γιώργος Κολοτούρος όταν πήρε το λόγο αναφέρθηκε στο οικοδόμημα το οποίο ακούει στο όνομα «Νίκη Τραγανού» προσθέτοντας πως με σταθερά βήματα, ο σύλλογος αρχίζει πλέον να γίνεται γνωστός σε όλη την Ελλάδα.

Τυχερή της προχθεσινής βραδιάς, ήταν η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας του συλλόγου, Μάρθα Κομπορόζου που βρήκε το τυχερό και πήρε ως δώρα, ένα επώνυμο άρωμα κι ένα αναμνηστικό της ομάδας.

Στα αγωνιστικά, και ενόψει του δύσκολου κυριακάτικου ματς με αντίπαλο τον Ιάλυσο, κανονικά υπολογίζεται ο Δερμιτζάκης, του οποίο το δελτίο εκδόθηκε ενώ όπως γράψαμε και χθες απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Κ. Κολοτούρος και Ρ. Λούζι.

Οι Βατσής και Γεωργιόπουλος αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών ωστόσο λογικά θα είναι στη διάθεση του Ηλία Φωτόπουλου.

Η χθεσινή προπόνηση της Νίκης πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Καβασίλων αφού, το βοηθητικό του Τραγανού βρίσκεται σε κακή κατάσταση εξαιτίας των συνεχόμενων βροχοπτώσεων.

(φωτο Β. Δημητρόπουλος)