Γ Εθνική Ποδόσφαιρο

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ: Στον… αέρα η συμμετοχή στη Γ’ Εθνική!

Ακούστε το άρθρο

Στον αέρα βρίσκεται … ξαφνικά η συμμετοχή της Νίκης Τραγανού στην Γ’ Εθνική αφού τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μια ανησυχητική στασιμότητα η οποία έχει να κάνει με την δυστοκία συγκρότησης του νέου Δ.Σ. σε πρώτη φάση και την αδυναμία εξεύρεσης των πόρων τουλάχιστον για το ξεκίνημα σε δεύτερη.

Η αλήθεια είναι πως η προαναφερθείσα εξέλιξη μόνο αναμενόμενη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, όχι μόνο γιατί άπαντες στο Τραγανό υποδέχτηκαν την άνοδο με ντελίριο ενθουσιασμού αλλά και γιατί με το που κόπασαν τα πανηγύρια, οι ιθύνοντες του συλλόγου κίνησαν αμέσως διαδικασίες προγραμματισμού ενόψει της νέας Γ’ Εθνικής, μιας κατηγορίας που μέχρι πρότινος ήταν άγνωστη σε αυτούς και θέλησαν από νωρίς να είναι έτοιμοι για τη νέα αυτή πρόκληση.

Παρ’ όλα αυτά λοιπόν, εκεί που όλα έδειχναν να έχουν πάρει τον δρόμο και απέμεναν κάποιες λεπτομέρειες, τα πάντα ανατράπηκαν καθώς όταν το «πράγμα» έφτασε στο δια ταύτα, πολλοί από όσους  είχαν δηλώσει ότι επιθυμούν είτε να μπουν στο νέο σχήμα, είτε να συνεισφέρουν οικονομικά, έκαναν πίσω με αποτέλεσμα όσοι έχουν μείνει πίσω να βρίσκονται αντιμέτωποι με αδιέξοδο.

Την περασμένη Παρασκευή υπήρξε μια συνάντηση, τα αποτελέσματα της οποία ήταν απογοητευτικά αφού δεν μπόρεσε να παρατηρηθεί ταύτιση απόψεων, με κύκλους της διοίκησης των Πρωταθλητών Ηλείας να τονίζουν πως τη δεδομένη στιγμή μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολο, να δηλώσει τελικά συμμετοχή η Νίκη στη νέα Γ’ Εθνική.

Όπως και να έχει, η εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται ιδιαίτερα κρίσιμη για τον σύλλογο του Τραγανού, αφού θα επιχειρηθεί μέσα από νέες ζυμώσεις, να βρεθεί η άκρη και το όνειρο της συμμετοχής της ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ’ Εθνική να μην σβήσει άδοξα.

Όλη η επικαιρότητα