Γ Εθνική

Νίκη Τραγανού: Τάραξε τα νερά με Ακασού!

Ακούστε το άρθρο

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η νεοφώτιστη στην Γ’Εθνική Νίκη Τραγανού, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου Ιβοριανού αμυντικού μέσου Ζαν Ακασού!

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής από την Ακτή Ελεφαντοστού γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 1985. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Stade d” Abidjan και στη συνέχεια μετακόμισε στη Muangthong Utd. Έπαιξε κατά σειρά, στην BEC Tero Sasana, στην Budapest Honvéd, στην Pecsi MFC, στη Νίκη Βόλου, στον Απόλλων 1926, στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στη Δόξα Δράμας, τον Τσικλητήρα Πύλου,με τελευταίο σταθμό τον Ερμή Ζωνιανών.

Ο Ακασού βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στην Ηλεία μαζί με τον εκπρόσωπο του Χρήστο Σουγλερη, όπου και διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Η ανακοίνωση της Νίκης

«Η Νίκη Τραγανού ανακοινώνει την απόκτηση του πληθωρικού Ιβοριανού (Ακτή Ελεφαντοστού) μεσοαμυντικού Jean Akassoy με παραστάσεις από Β΄και Γ΄ εθνική (Νικη Βόλου, Απόλλωνα 1926, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τσικλητήρα Πύλου, Ερμή Ζωνιανών). Ο Αkassoy μετέβηκε στο Τραγανό μαζί με τον μάνατζερ του κ. Σουγλερη και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Νίκης Τραγανού και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Ο δυναμικός κεντρικός χαφ είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα των Πρωταθλητών Ηλείας μετά τον Φώτη Σκοζάι και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ακόμα 2-3 προσθήκες ανάλογου βεληνεκούς που θα ανεβάσουν επίπεδο τη Νίκη και θα την καταστίσουν πλήρως ανταγωνιστική στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

Ήδη μάλιστα, εξετάζονται οι περιπτώσεις ενός Γαλλοαλγερινού ποδοσφαιριστή και ενός Πολωνού τερματοφύλακα και οι δυο περιπτώσεις αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το προσεχές διάστημα.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του Σπύρου Αντωνόπουλου χθες πέρασαν από τα απαραίτητα εργομετρικά μετά το προχθεσινό ρεπό και σήμερα μπαίνουν στην δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας τους.

Όλη η επικαιρότητα