Γ Εθνική

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ: Θα πάει για αποτέλεσμα με Πανμοβριακό

Ακούστε το άρθρο

Η Νίκη Τραγανού βρίσκεται, μετά την διεξαγωγή των πρώτων 11 αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στην 8η θέση της βαθμολογίας, με 12 βαθμούς.

Και είναι πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από την Θύελλα Ραφήνας και τον Παναιγιάλειο!

Σίγουρα η ομάδα του Τραγανού έχει να διανύσει πολύ δρόμο για να κερδίσει την παραμονή, αλλά πλέον η σωτήρια είναι στο δικό της χέρι, ή καλύτερα στα πόδια των παικτών της!

Την Κυριακή η ομάδα του Τραγανού αντιμετωπίζει στα Βραχνέικα (λόγω  ακαταλληλότητας του γηπέδου στο Ριόλο) τον Πανμοβριακό και με νίκη θα κάνει τις καλύτερες δυνατές εορτές.

Όχι ότι και η ισοπαλία δεν θα είναι καλό αποτέλεσμα…

Να μην ξεχνάμε πως η 12η αγωνιστική, που θα γίνει επί το πλείστον την Κυριακή 16/12, είναι η τελευταία για το 2018 και προτελευταία αγωνιστική του α’ γύρου. Ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος , ενώ μετά τη διακοπή η τελευταία (13η) αγωνιστική του πρώτου γύρου, διεξάγεται στις 6 Ιανουαρίου του νέου έτους (2019).

Στο φινάλε του α’ γύρου η Νίκη Τραγανού θα αγωνιστεί με τον Πανηλειακό, εντός έδρας.

*Η Νίκη θα έχει απόντες τους τιμωρημένους με μια αγωνιστική, Γεωργιόπουλο, Ρ. Λούζι, Παπαχριστόπουλο, ενώ επιστρέφει ο Κάρλος Ντιαλό (που πλέον εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών).

Όλη η επικαιρότητα