Γ Εθνική

Νίκη Τραγανού: Θα παλέψει… έως το τελευταίο σφύριγμα!

Ακούστε το άρθρο

Την προετοιμασία τους συνεχίζουν στο Τραγανό, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα  στην έδρα τους με τον Πανμοβριακό!

Καθώς δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, στις τάξεις της Νίκης Τραγανού εμφανίζονται αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους  για την παραμονή, στον 6ο όμιλο της Γ΄ εθνικής, όμως η παραμονή δεν εξαρτάτε αποκλειστικά από αυτούς! Καθώς τα δεδομένα και οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει,  μετά τα  τελευταία διπλά των Αχαρναϊκού και Παναιγιάλειου.

Ο σύλλογος του Ηλία  Φωτόπουλου, που στα Βραχνέικα πάλεψε πολύ για τη νίκη – παραμονή, αποσπώντας τελικά την  ισοπαλία, βρίσκεται κάτω  από τη ζώνη του υποβιβασμού,  και πλέον η υπόθεση δεν εξαρτάται  όπως προαναφέραμε, πλέον μόνο από αυτόν.

Στο Τραγανό στοχεύουν πλέον σε δυο νίκες στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια με Πανμοβριακό εντός έδρας και Πανηλειακό στον Πύργο,  και από κει και πέρα θα περιμένουν  για το τι θα κάνουν οι Αχαρναϊκός στη Βάρδα την τελευταία αγωνιστική,  και Παναιγιάλειος στον Παλληνιακό, επίσης την τελευταία αγωνιστική.

Όμως πρωτίστως η προσοχή τους εστιάζεται στο ματς με τον Πανμοβριακό  όπου φυσικά η νίκη είναι μονόδρομος, με τον Γιάννη Σωτηρόπουλο να μην υπολογίζεται καθώς έχει συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών.

Όλη η επικαιρότητα