Γ Εθνική

Νίκη Τραγανού: Θέλει να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη

Ακούστε το άρθρο

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι δίνει αύριο η Νίκη Τραγανού, αφού θα υποδεχτεί τον ΠΑΟ Βάρδας, θέλοντας φυσικά τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Και όσο δύσκολο και αν είναι αυτό, λόγω της δυναμικότητας της ομάδας της Βάρδας, στη Νίκη υπάρχει η αισιοδοξία ότι όλα θα κυλήσουν κατ’ ευχή και μετά το τέλος του αγώνα θα πανηγυρίσουν μια μεγάλη επιτυχία, που θα τους δώσει πολύτιμες βαθμολογικές ανάσες, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου (φωτο) να σημειωθεί ότι έχει μπροστά της τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια (αφού μετά τον ΠΑΟΒ, παίζει με Αχαρναϊκό, Διαγόρα Βραχνεΐκων και μετά υπάρχει το ρεπό της), οπότε και θέλει να έχει μια αξιόλογη βαθμολογική συγκομιδή, που θα της επιτρέπει στο φινάλε του πρώτου γύρου να αισιοδοξεί για τη συνέχεια.

Και φυσικά με κάποιες καλές κινήσεις τον Ιανουάριο, θα μπορέσει να υλοποιήσει τον μεγάλο στόχο της που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Γ’ Εθνική.

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος δεν έχει κάποιο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΒ, αφού στα πλάνα του (έστω και ως αλλαγή) συμπεριλαμβάνεται και ο Τσαμπίκος Στάτης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Επίσης η ομάδα του Τραγανού περιμένει αύριο να έχει δίπλα της και τους φιλάθλους της, που θα πρέπει να είναι ο 12ος παίκτης στην μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλει για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Όλη η επικαιρότητα