Γ Εθνική

Νίκη Τραγανού – Θύελλα Ραφήνας στις 3 μ.μ.: Όλα για  το πρώτο τρίποντο!

Ακούστε το άρθρο

Πανέτοιμοι και αποφασισμένοι για την πρώτη τους νίκη είναι άπαντες στη Νίκη Τραγανού ενόψει του σημερινού κρίσιμου αγώνα  (3 μ.μ.) με την Θύελλα Ραφήνας για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Οι μπλε θέλουν να εξαργυρώσουν τον σημαντικό βαθμό στη Ρόδο με ένα τρίποντο σήμερα, το οποίο θα τους ανεβάσει βαθμολογικά και θα τους κάνει να ελπίζουν βάσιμα στην διεκδίκηση της παραμονής.

Η Θύελλα Ραφήνας μπορεί να κέρδισε τον Πανηλειακό στην πρεμιέρα ωστόσο σίγουρα δεν τρομάζει τους Πρωταθλητές Ηλείας που με τον κόσμο στο πλευρό τους αλλά και ενισχυμένοι για πρώτη φορά τον Γεωργιόπουλο που επανήλθε από τον τραυματισμό αλλά και τον Αρμάντο Λούζι, του οποίου το δελτίο εκδόθηκε, έχουν  διαμορφώσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το μοναδικό πρόβλημα  – πέρα βέβαια από τον Στάθη Κολοτούρο – για το σημερινό ματς, ακούει στο όνομα Τσαμπίκος Στάτης. Ο νεαρός ροδίτης ποδοσφαιριστής δεν είναι ακόμα έτοιμος και δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Σπύρου Αντωνόπουλου.

Στο Τραγανό επικρατεί κινητοποίηση για την αναμέτρηση κόντρα στη Θύελλα στο οποίο ο κόσμος της περιοχής θα βρεθεί στο γήπεδο να χειροκροτήσει την ομάδα που απέσπασε το θετικό αποτέλεσμα στη Ρόδο, αλλά και να τη σπρώξει στην πρώτη της ιστορική νίκη στην κατηγορία.

Όλη η επικαιρότητα