Γ Εθνική

Νίκη Τραγανού: Τρομερά παράπονα για την διαιτησία με Φοίβο

Ακούστε το άρθρο

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία στον αγώνα με τον Φοίβο Κρεμαστής έχει η Νίκη Τραγανού, που έκανε μάλιστα καταγγελία για τα τεκταινόμενα στον αγώνα της Ρόδου.

Η ομάδα της Ηλείας φωνάζει μεταξύ άλλων για την ανατροπή του Νίκου Κολοτούρου μέσα στην περιοχή και το μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της, αλλά και για τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων, τα οποία ο διαιτητής έκανε πως δεν είδε! Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης :

«Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα μας σήμερα (σ.σ. την Κυριακή) το μεσημέρι στην Κρεμαστή από τον τοπικό Φοίβο. Με γκολ που δέχθηκε στο 2ο λεπτό του αγώνα. Από το σημείο εκείνο και μετά η ομάδα μας είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ. Πέρα από ότι βρέθηκε αμέσως πίσω στο σκορ η ομάδα μας είχε να αντιμετωπίσει και την πολύ κακή έως προκλητική διαιτησία του κυρίου Παυλίδη από την Ημαθία. Στο 4ο λεπτό αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλντι όταν ο Ν. Κολοτουρος γκρεμίστηκε μέσα στην περιοχή ενώ ήταν μόνος του απέναντι σε κενό τέρμα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δεν πήρε ούτε ένα!!!!!! φάουλ παρά το ότι δέχθηκε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ δινόταν με μεγάλη ευκολία στην ομάδα του Φοίβου, αποκορύφωμα η φάση του 85ου λεπτού όπου ο Χ. Κολοτούρος ενώ έβγαινε μόνος του από τα αριστερά, ανατράπηκε από πίσω με τον κ. Παυλίδη να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. Η εικόνα του διαιτητή έδειχνε ότι σήμερα η ομάδα μας έπρεπε να χάσει, όπως και έγινε. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας, κοιτάμε μπροστά και βλέπουμε τον επόμενο αγώνα με τον πολύ δυνατό και γειτονικό ΠΑΟ Βάρδας την Κυριακή 18-11-18 στο Τραγανό».

*** Αγωνιστικά η Νίκη Τραγανού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΒ θα έχει στην διάθεση της τον Βατσή, ενώ όσον αφορά τον Στάτη έχει μπει στο πρόγραμμα της ομάδας, αλλά λογικά θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Αχαρναικό για την 10η αγωνιστική. Να θυμίσουμε ότι μετά τον ΠΑΟΒ (8η αγωνιστική), το Τραγανό έχει ρεπό (9η αγωνιστική) και ακολουθεί ο αγώνας με την ομάδα του Μενιδίου.

Όλη η επικαιρότητα