Νίκη Τραγανού: «Ξένο σώμα» οι Ντιαλό και Ακασού

«Ξένο σώμα» είναι για τη Νίκη Τραγανού οι Κάρλος Ντιαλό και Ζαν Ακασού, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν με τον Πανηλειακό, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος (καθυστέρησαν να επιστρέψουν στο Τραγανό, μετά την άδεια που είχαν πάρει).

Η διοίκηση της ομάδας θεωρεί ότι αυτή η στάση των δυο παικτών είναι εκ του πονηρού, όπως μας τόνισε και ο γενικός αρχηγός της Νίκης Τραγανού Παναγιώτης Γκογκάκης, που μας γνωστοποίησε επίσης πως οι παίκτες χρωστάνε στην ομάδα και όχι η ομάδα σε αυτούς.

«Εμείς ήμασταν απολύτως εντάξει στις υποχρεώσεις μας προς τους δύο παίκτες, όμως αυτοί ενήργησαν εκ του πονηρού και έθεσαν τον εαυτό τους εκτός ομάδας. Αυτό που έκαναν οι δυο παίκτες πριν το ματς με τον Πανηλειακό, ήταν προσβλητικό για μας και θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες. Όσα λένε για προβλήματα που υπήρχαν είναι ψέματα, αφού η ομάδα ήταν εντάξει απέναντί τους, σε αντίθεση με αυτούς. Πλέον είναι εκτός ομάδας και θα κινηθούμε για την αντικατάστασή τους», μας τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γκογκάκης, ενώ ο διοικητικός ηγέτης της Νίκης Τραγανού Γιώργος Κολοτούρος, για αυτή την υπόθεση αν και απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο, τόνισε πως: «Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους…».

Ο κ. Γιώργος Κολοτούρος, σε δηλώσεις του ανέφερε δε πως «η Νίκη στο τέλος μπορεί να πανηγυρίσει την παραμονή της στην κατηγορία».