Life

Νικολέττα Ράλλη: Η αποκάλυψη στον Κοκλώνη για το χωρισμό με Μαυρίδη αλλά και το άγνωστο φλερτ της με τον Χολίδη!

Ακούστε το άρθρο

Άφωνη άφησε την παρουσιάστρια με τις ερωτήσεις του ο Νίκος Κοκλώνης στο τελευταίο επεισόδιο του CelebrityTravel στο OPEN!

Στην Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία ταξίδεψε ο Mr Travel, Νίκος Κοκλώνης τη Νικολέττα Ράλλη. Μετά από μαγικές βόλτες και ένα challenge στο οποίο η Νικολέττα κατάφερε να συγκεντρώσει 2000 ευρώ για τη ΜΚΟ Θετική Φωνή, που στηρίζει οροθετικούς, ο Νίκος και η Νικολέττα έκαναν μια χαλαρή συζήτηση σε εξωτικό σκηνικό, που αποδείχθηκε άκρως αποκαλυπτική. «Ξέρω λοιπόν ότι εδώ και 6 μήνες είσαι σε σχέση με τον Γιώργο Μαυρίδη», ξεκίνησε ο Mr Travel για να τον διακόψει η Νικολέτα, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. «Ναι, για να μην συνεχίσεις, με τον Γιώργο δεν είμαστε πια μαζί. Επομένως δεν υπάρχει λόγος να μου κάνεις καμία ερώτηση γιατί δεν είναι και σωστό. Έχει τελειώσει. Έχει τελειώσει πάρα πολύ όμορφα. Όλα καλά, έχουμε μείνει δυό πολυ καλοί φίλοι. Αυτό, δεν έχω να σου πώ τίποτα άλλο». Όταν αναρωτήθηκε ο Νίκος αν κρατούν ακόμα επαφή, η Νικολέτα έσπευσε να διευκρινίσει πως «Δεν έχω να σου πώ τίποτα πραγματικά, γιατί μιλάς τώρα για δύο ανθρώπους και ο ένας δεν είναι παρών και μένουμε και σε άλλες πόλεις. Δηλαδή δεν είναι ότι θα τον πετύχω πουθενά, ή θα του πω ‘α κατεβαίνω, κατέβα κι εσύ’».

koklonis1

Μετά από αυτή τη δήλωση, όμως, ήρθε μια ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη. «Λοιπόν, μια και μιλάω για τα ερωτικά σου, θα σου πώ κάτι που έμαθα και μου’κανε φοβερή εντύπωση. Δεν το πίστευα. Δεν ξέρω αν το ξέρει ο κόσμος. Κάποια στιγμή είχες μια σχέση με τον Χολίδη», είπε ο Κοκλώνης με τη Νικολέττα να ξαφνιάζεται. «Περίμενε, περίμενε, δεν είχα σχέση με τον Χολίδη», είπε. «Είχε παιχτεί κάτι μεταξύ σας…», επέμεινε ο Νίκος. «Δεν είχε παιχτεί κάτι. Δεν παίζει κάτι μεταξύ εμού με κανέναν. Δεν υπάρχουν αυτά. Υπήρξε ένα φλερτ με τον Χρήστο και δεν το ξέρει κανένας. Δε μαθεύτηκε ποτέ», ξεκαθάρισε η Νικολέτα. «Εκτός απ’το Celebrity Travel και τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος γνωρίζει τα πάντα», είπε ο Νίκος και διηγήθηκε αυτό που είχε μάθει. «Ο Χολίδης, που το δικό σας φλερτ δεν προχώρησε, τελικά είχε συνεχίσει το φλέρτ με μία άλλη παρουσιάστρια -τώρα είναι παντρεμένη, μην πούμε λοιπόν με ποια. Και τον παίρνεις τηλέφωνο και του λές, ‘έλα Χρήστο θέλω να σου κάνω μια συνέντευξη για την εκπομπή μου’. Λέει εκείνος ‘είσαι σίγουρη;’ Γιατί φοβήθηκε πως είχες μάθει εσύ για την άλλη. Συναντιέστε, λοιπόν, τον πηγαίνει με τ’ αυτοκίνητό σου κάπου σε ένα βουνό και τον αφήνεις εκεί, σχεδόν χωρίς ρούχα, και κατέβαινε περπατώντας ο άνθρωπος. Είναι αλήθεια;». Η Νικολέττα, γελώντας έσπευσε να εξηγήσει τι είχε συμβεί.

koklonis

«Καταρχάς, παιδιά κάνει πλάκα, έτσι; Με τον Χρήστο είχαμε γνωρσιτεί όταν εγώ δούλευα στο MAD. Ωραία; Του’ χα πάρει μια συνέντευξη. Υπήρξε ένα φλέρτ, αλλά μόνο αυτό, τίποτα παραπάνω. Δεν εξελίχθηκε κάτι. Θα σου πω όλη την ιστορία που, ειλικρινά, τρομάζω που την ξέρεις. Κάποια στιγμή, λοιπόν, με τον Χρήστο χαθήκαμε και επειδή είχαμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση, τον σκέφτηκα όταν ξεκίνησα να κάνω την εκπομπή στο STAR, γιατί ήθελα ένα δυνατό όνομα για την πρεμιέρα μου. Του πρότεινα να έρθει καλεσμένος, λοιπόν, αλλά θεώρησα καλό να τον συναντήσω πρώτα από κοντά και πήγαμε όντως μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Είχα καιρό να τον δώ και δεν ήθελα να τον δώ πρώτη φορά στο πλατό. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό ότι ο Χρήστος θα’ταν ο πρώτος καλεσμένος σε μια δική μου προσπάθεια, πρώτη φορά ζωντανή εκπομπή, σ’ ένα μεγάλο κανάλι. Ξέρεις, ήθελα λίγο να τον ζεστάνω, όχι κυριολεκτικά! Ήθελα να μιλήσουμε, γι’ αυτό και πήγαμε βόλτα με τ’αυτοκίνητο. Πας καλά όμως εσύ; Αυτό που λες δεν έχει συμβεί!», είπε φανερά ξαφνιασμένη που ήξερε μέρος της ιστορίας ο Νίκος Κοκλώνης.

Όλη η επικαιρότητα