Lifestyle

Νίκος Μουτσινάς: «Έκοψα το κρέας. Εδώ και δύο μήνες είμαι vegan»

Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Κυριακής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τα κιλά, που έχασε, αλλά και για το γεγονός, πως έχει γίνει πλέον vegan. Συγκεκριμένα είπε:

«Πάχυνα. Είχα χάσει 22 κιλά, τώρα είναι λίγο λιγότερα. Κάποια στιγμή ανέβηκα στη ζυγαριά, την είχα μπροστά μου, αλλά δεν είχαμε ωραία σχέση. Το μυστικό για να γίνει κάποιος πολύ παχύς, είναι να αγοράζει φόρμες. Οπότε αγοράζοντας φόρμες και φορώντας φαρδιές μπλούζες ήταν όλα χαλαρά. Αφού έμπαινα σ’ αυτά δεν είχα καταλάβει κάτι. Κάποια στιγμή είπα μήπως δεν είναι όλα πρηξίματα; Δεν ήταν. Γιατί εμείς δεν έχουμε και περίοδο και έτσι αποφάσισα να ανέβω στη ζυγαριά να δω τι γίνεται. Η κατάσταση μου ήταν ότι είχα κατοσταρήσει!». Ο Μουτσινάς συνέχισε λέγοντας, «δεν είναι ότι πεθαίνω για το φαγητό, απλά τρώω άτσαλα και βλακείες».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τελείωσε..τα παρατάω όλα και πάω στο GNTM ? #μοντελλάιφ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) στις

Στην ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου τι εννοεί βλακείες είπε: «Ό,τι μπορείς να φανταστείς. Αντί να φάω ένα κομμάτι τσιζκέικ, θα φάω το μισό! Επίσης, με τις πίτες είχα ένα πραγματικό πρόβλημα. Είχα μία κυρία, που μου μαγείρευε και το ονειρό μου ήταν να γυρνάω σπίτι και να τρώω ένα ταψί τυρόπιτα. Μετά είπα να μπω σε ένα πρόγραμμα. Σταμάτησα το κρέας. Εδώ και δύο μήνες έχω κόψει το κρέας, είμαι vegan. Βαρέθηκα με το κρέας. Είπα να το δούμε λίγο διαφορετικά», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουτσινάς. Επίσης, πρόσθεσε: «Είπα να ακούσω λίγο το σώμα μου, που έλεγε πως δε θέλει άλλο κρέας και πλέον περνάω τη ζωή μου με υδατάνθρακα».

via

Όλη η επικαιρότητα