Ελλάδα

Νίκος Θεοδωρίδης: Θρίλερ με την εξαφάνιση του

Ακούστε το άρθρο

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση του Νίκου Θεοδωρίδη από τις 26 Νοεμβρίου 2019. Για την αναζήτηση του, έχει εκδώσει σήμα και η Europol, καθώς ο 19χρονος εθεάθη για τελευταία φορά στη Δανία.
Σύμφωνα με όσα είπαν οι γονείς του στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” της Τατιάνας Στεφανίδου, στο ΣΚΑΪ, ο Νίκος Θεοδωρίδης εργαζόταν ως εποχιακός υπάλληλος σε ισπανική αεροπορική εταιρεία μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019. Στις 25 Νοεμβρίου ενημέρωσε τους γονείς του πως έλαβε ειδοποίηση από την Ryanair για να πάει για δουλειά στο Μιλάνο.
Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο επαγγελματικό ραντεβού. Ο 19χρονος “πέταξε” για Κοπεγχάγη και από εκεί για το Άαλμποργκ, όπου έφτασε στις 23.50. Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Νίκος Θεοδωρίδης ύστερα από μια ώρα άλλαξε το εισιτήριο της επιστροφής του και έκλεισε το κινητό του. Κάμερα ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Άαλμποργκ έχει καταγράψει τον 19χρονο, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ότι εθεάθη στο λιμάνι της πόλης της Δανίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”, οι έρευνες των αρχών εστιάζονται στο διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής, που έπαιζε ο Νίκος Θεοδωρίδης. Όπως είπε η μητέρα, του, ο 19χρονος έπαιζε πολύ καιρό αυτό το παιχνίδι, αλλά “τον Νοέμβριο κλεινόταν στο δωμάτιο του και έπαιζε με τις ώρες. Έβγαζε θυμό απέναντι μου…”. Αξίζει να σημειωθεί πως ο λογαριασμός του στο παιχνίδι δεν έχει ενεργοποιηθεί από την ημέρα της εξαφάνισης τους.

Ακούστε όλα τα στοιχεία που μεταδόθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα