Αθλητισμός

Νίκος Ζαμάνης: «Ο Ρισβάνης έχει κλείσει στον Ολυμπιακό»

Ακούστε το άρθρο

Στο δρόμο του Σιώπη

Νίκος Ζαμάνης: «Ο Ρισβάνης έχει κλείσει στον Ολυμπιακό»

Νίκος Ζαμάνης: «Ο Ρισβάνης έχει κλείσει στον Ολυμπιακό»

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου μίλησε για το μέλλον του νεαρού στόπερ, ενώ έδειξε αισιόδοξος για την παραμονή του Μιλόγεβιτς στους «κυανέρυθρους»

Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα μπορεί πλέον να χαρακτηρίζεται ο Σπύρος Ρισβάνης, καθώς αυτό ανέφερε ο Νίκος Ζαμάνης στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Arenna FM».
Ο αθλητικός διευθυντής του Πανιωνίου προχώρησε στην σχετική αποκάλυψη, όταν ρωτήθηκε για τον στόπερ των «κυανέρυθρων».

Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την ανακοίνωση που έβγαλε ο Πανιώνιος: «Να μην βγάλω; Τις δυο αγωνιστικές με τον Παναθηναϊκό και τον Πλατανιά έγιναν απίστευτα πράγματα. Με τον Πλατανιά δεν μας δίνουν πέναλτι, με τον Παναθηναϊκό πέναλτι-βουτιά του Λέτο στην… πισίνα. Το πετσόκομμα των καρτών, μας έχουν δώσει 10 κάρτες, ήταν σημαδεμένοι οι ποδοσφαιριστές μας. Τα λόγια μου δεν τα μασάω, εγώ όλα τα κακώς κείμενα θα τα βγάζω στον αέρα, αφού τα βλέπει και όλη η Ελλάδα».

Για το πέναλτι που κέρδισε ο Λέτο: «Ο κάθε παίκτης κάνει την προσπάθεια του για να κερδίσει κάτι. Ο διαιτητής είναι το θέμα τι δίνει».

Για το ότι δεν έδωσε το χέρι του στον Μαρίνο Ουζουνίδη: «Ότι δεν έδωσα το χέρι μου στον Ουζουνίδη είναι κάτι προσωπικό. Ξέρει ο Μαρίνος, είναι προσωπικό».

Αναφορικά με τον Ρισβάνη: «Μένει ελεύθερος και έχει κλείσει στον Ολυμπιακό».

Για τα πλέι οφ: «Θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο και μεγαλύτερο μπορούμε. Είναι δύσκολη η πρώτη θέση αλλά θα το κυνηγήσουμε. Με το μπάτζετ που έχουμε τα πήγαμε περίφημα, τα παιδιά δώσανε παραπάνω από τον εαυτό τους».

Αναφορικά με την αδειοδότηση: «Εμείς έχουμε δώσει έναν πολύ καλό φάκελο, από εκεί και πέρα είναι στην αρμοδιότητα της επιτροπής».

Για το μέλλον του Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Σε λίγο καιρό θα τα μάθετε όλα. Είναι ένας προπονητής με μεγάλο ήθος , πάρα πολύ καλός προπονητής και πολύ καλός άνθρωπος. Εγώ πιστεύω ότι θα μείνει. Έχει δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο έργο και θεωρώ ότι πρέπει να κάτσει να το ολοκληρώσει».

Υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για κάποιον παίκτη;  «Όχι μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για κάποιον».

Όλη η επικαιρότητα