Ηλεία

Νηπιαγωγείο Κατακόλου: Πρωτιά στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «Let’s Clean Up Europe»

Ακούστε το άρθρο

Μια ακόμα διάκριση στο πλούσιο –είναι αλήθεια- παλμαρέ του πρόσθεσε το νηπιαγωγείο Κατακόλου. Πιο συγκεκριμένα οι μικροί μαθητές του νηπιαγωγείου συμμετείχαν στη δράση «Let’s Clean Up Europe» κατακτώντας την πρώτη θέση στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό!

Σχολιάζοντας την συγκεκριμένη εξέλιξη η νηπιαγωγός Έλενα Αναστασίου έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

«Μια χούφτα μαθητές του Νηπιαγωγείου Κατακόλου, αντιπροσωπεύοντας την Ελλάδα, κατάφεραν με την δική σας στήριξη, να διακριθούν Ευρωπαϊκά και να κατέχουν την πρώτη θέση, ανάμεσα σε τόσες άλλες χώρες!

Εγώ προσωπικά, οι μικροί μου μαθητές και οι γονείς, σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας. Ένα ευχαριστώ σίγουρα δεν είναι αρκετό, γι’ αυτό κι εμείς σας λέμε 929, όσα και τα like σας, τα οποία μας έφεραν στην πρώτη θέση!

Όλοι μαζί, δώσαμε στην Ελλάδα, την θέση που της αξίζει…

Επίσης, ευχαριστούμε τους lcue και Ewwr Secretariat και την συντακτική ομάδα του ENVI.INFO…!

Και να απαντήσω σε ορισμένους οι οποίοι με κατηγόρησαν ότι φέρνω ξενόφερτες ιδέες-πρακτικές στην Ελλάδα και κατ’ επέκταση στην Εκπαίδευση…!

Ο πλανήτης, μας χρειάζεται όλους ανεξαρτήτως χώρας, χρώματος και εθνικότητας. Η περιβαλλοντική παιδεία και αγωγή των νέων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη φυσική και πολιτιστική επιβίωση της ανθρωπότητας. Θέλουμε ενεργούς αυριανούς πολίτες!

Αν κατορθώσουμε και δημιουργήσουμε στα παιδιά το όραμα για έναν καλύτερο πλανήτη και μια υπεύθυνη κοινωνία, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τα δούμε ενεργούς αυριανούς πολίτες. There is no Planet B’, αγαπητοί μου.

Μην γίνεις κι εσύ συνένοχος στο έγκλημα – Σώσε τον πλανήτη!».

Όλη η επικαιρότητα