Ψυχαγωγία

Nomads: Εικόνες από το αποψινό επεισόδιο με τον αγώνα ασυλίας

Ακούστε το άρθρο

Το reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα, το βράδυ της Δευτέρας, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και κέρδισε ήδη τις εντυπώσεις.

Tην πρώτη μέρα οι ομάδες αγωνίστηκαν για να εξασφαλίσουν το μέρος που θα ζήσουν για την επόμενη εβδομάδα. Παρακολουθήσαμε δυνατές στιγμές στα αγωνίσματα με τους παίχτες να πηγαίνουν σε 3 διαφορετικούς προορισμούς.

Απόψε, θα δούμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας. Οι τρεις ομάδες θα συναγωνιστούν για το ποια θα καταφέρει να σώσει τα μέλη της, καθώς σήμερα θα παλέψουν για την πολύτιμη ασυλία που θα τους εξασφαλίσει πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους. Από την τρίτη ομάδα, αυτή δηλαδή που θα έρθει τελευταία, θα βγουν δύο άτομα προς αποχώρηση.
Οι ομάδες που ήρθαν στην πρώτη και δεύτερη θέση θα τη «γλιτώσουν» για σήμερα… και αύριο θα έχουμε το επόμενο παιχνίδι ασυλίας.

Από τη χαμένη ομάδα θα βγει ένας προς αποχώρηση, ώστε τρεις παίκτες συνολικά να βγουν προτεινόμενοι. Το τηλεοπτικό κοινό θα σώσει τον έναν και οι δύο παίχτες θα πάνε σε αγωνισμα μεταξύ τους. Αυτός που θα χάσει θα αποχωρήσει την Παρασκευή.

Παρακάτω δείτε φωτογραφίες από το αποψινό δεύτερο επεισόδιο: 

Πηγή: protothema.gr 

Όλη η επικαιρότητα