Υγεία

Νοσοκομείο Πύργου: Σε λειτουργία το Ενδοκρινολογικό Ιατρείο

pyrgos_1_3.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες το Ενδοκρινολογικό Ιατρείο του Νοσοκομείου Πύργου, με την ολοκλήρωση των διαδικασιών πρόσληψης της Ενδοκρινολόγους Νίκης Αγαλιανού.

   Το Ενδοκρινολογικό Ιατρείο θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη, οπότε και μπορούν οι ασθενείς να απευθύνονται, αφού προγραμματίσουν ιατρικό ραντεβού, στο τηλεφωνικό κέντρο του Νοσοκομείου Πύργου, προκειμένου να αποφύγουν την πολύωρη αναμονή σε ουρές. Η λειτουργία του – για πρώτη φορά στο Νοσοκομείο Πύργου – θα καλύψει σημαντικές ανάγκες του πληθυσμού της Ηλείας, που μέχρι σήμερα είτε απευθύνονταν σε ιδιώτες γιατρούς είτε ήταν αναγκασμένοι να μετακινούνται σε άλλες περιοχής για την παροχή δωρεάν υπηρεσιών στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, η κα Αγαλιανού, πέραν της ευθύνης λειτουργίας του Ενδοκρινολογικού Ιατρείου, έχει προσφέρει – από τη στιγμή της πρόσληψης μέχρι και σήμερα – σημαντική βοήθεια στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου, η οποία φέτος το καλοκαίρι βρέθηκα στα πρόθυρα του «λουκέτου».

   Αυτός ο κίνδυνος ολοένα και απομακρύνεται, αφού μέρα με την ημέρα, υπάρχουν σημαντικές θετικές εξελίξεις που σταδιακά φαίνεται ότι θα διασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία της. Μια από αυτές, είναι η πλήρης μετακίνηση στο Νοσοκομείο Πύργου – από το Νοσοκομείο Κρεστένων, του Παθολόγου Χρήστου Κρέσπη, ο οποίος από σήμερα 1η Οκτωβρίου, αναλαμβάνει και τον ρόλο του Συντονιστή Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

Ν.Σ


Όλη η επικαιρότητα