Αχαϊα

Νότιο Πάρκο Πάτρας: Η ΕΛ.ΑΣ προέτρεπε τον κόσμο να επιστρέψει σπίτι του και κάποιοι γιουχάριζαν και τραγουδούσαν (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ και στην Πάτρα και την ευρύτερη περιφέρεια, για τη τήρηση του μέτρου της αποφυγής συναθροίσεων των 10 και άνω ατόμων, για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού. 

Τα πληρώματα των κινητών μονάδα της Αστυνομίας, στο πλαίσιο των νέων αρμοδιοτήτων τους, μέχρι στιγμής αρκούνται σε συστάσεις προς τους πολίτες για συμμόρφωση στα μέτρα για τον κορονοϊό.

Εκείνο που προκάλεσε αίσθηση είναι το γεγονός πως αστυνομικοί που βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας,  την ώρα που με μεγάφωνα ζητούσαν από τον κόσμο που βρισκόταν στο σημείο να επιστρέψει στο σπίτι του, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται πως έγιναν αποδέκτες γιουχαϊσμάτων! Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση όπως μεταφέρεται στο tempo24.news, παρέας η οποία στη θέα περιπολικού και μοτοσυκλέτας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, αντί να φυγουν από το πάρκο, τραγουδούσαν και έπαιζαν τουμπερλέκι!

Όλη η επικαιρότητα