Lifestyle

Ντέμι Μουρ: Το sex symbol των 80s στα 57 της πιο όμορφη από ποτέ

Ακούστε το άρθρο

Η ζωή της Ντέμι Μουρ δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καθόλου βαρετή. Υπήρξε μια από τις πλέον ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ανακηρύχθηκε από το περιοδικό People σύμβολο του σεξ, έκανε στριπτίζ σε ζωντανό τηλεοπτικό σόου για να καταρρίψει τις φήμες ότι είχε περιττά κιλά της και κατάφερε να απεξαρτηθεί από την κοκαΐνη προκειμένου να κερδίσει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Ντέμι γεννήθηκε το 1962 και οι γονείς χώρισαν πριν ακόμα γεννηθεί. Στα 18 της χρόνια έφυγε από το σπίτι μια που δεν άντεχε να βλέπει τη μητέρα της και τον πατριό της να μεθούν και να μαλώνουν.

Το 1981, κάνει το ντεμπούτο της σε τηλεόραση και σινεμά, στο «General Hospital» και το «Choices» αντίστοιχα. Αλλά η  δεκαετία του 1980 της χαρίζει πολλές διακρίσεις και το 1986, φιγουράρει στη λίστα των 12 νέων υποσχόμενων ηθοποιών. Το τέλος της δεκαετίας του 80 τη βρίσκει ως μέλος της ανερχόμενης γενιάς ηθοποιών των brat pack. Τα 90s είναι η δική της χρυσή δεκαετία. Πρωταγωνιστεί στην πιο πετυχημένη ταινία της καριέρας της, στο  ρομαντικό δράμα Ghost, με εισπρακτικά κέρδη που αγγίζουν 200 εκατομμύρια δολάρια ενώ αποκτά και 5 υποψηφιότητες στα «Academy Awards».

Παντρεύεται τον Μπρους Γουίλις και  το 1991 κάνει το πρώτο της γυμνό εξώφυλλο στο «Vanity Fair», σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Κάνει τρείς κόρες, χωρίζει και το 2005 ξαναπαντρεύεται τον κατά 15 χρόνια νεότερο της ηθοποιό Άστον Κούτσερ. Μετά από έξι χρόνια γάμου, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2011 και τον Δεκέμβριο του 2012 ο Κούτσερ ζήτησε διαζύγιο. Το διαζύγιο την οδήγησε σε κατάθλιψη και για να το ξεπεράσει μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης. Πριν λίγους μήνες εμφανίστηκε στο προσκήνιο κάνοντας μια guest εμφάνιση στο γάμο της Πριγκίπιοσσας Ευγενίας, πιο σικ και εντυπωσιακή από ποτέ.

@splashnews.com

Πριν λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Sundance Film Festival, όπου βρέθηκε στο Park City για να προμοτάρει τη νέα της κωμική ταινία, Corporate Animals. Και απ’ όσο φάνηκε βρήκε επιτέλους τον παλιό, καλό της εαυτό. Keep walking Demie!

Getty Images

Πηγή: marieclaire.gr 

Όλη η επικαιρότητα