Lifestyle

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Μαίρη Συνατσάκη: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο πιο elegant club του Λονδίνου

Ακούστε το άρθρο

Ένα pre – Christmas ταξίδι μόνο για κορίτσια έκαναν στο «μαγικό» Λονδίνο η Μαίρη Συνατσάκη με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατρίνα Τσάνταλη. Οι τρεις διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και βρέθηκαν στη στολισμένη βρετανική πρωτεύουσα  για βόλτες, ψώνια και φυσικά για λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.  Και όπως καταλαβαίνεις τα social media… πήραν «φωτιά».

Οι τρεις τους έκαναν τις βόλτες τους στο Notting Hill, πέρασαν πολλές ώρες στα Harrods, δοκίμασαν τις καλύτερες λιχουδιές στα πιο σικ στέκια και φυσικά πήγαν θέατρο για να δουν τι άλλο… μιούζικαλ.

Η πιο grande όμως εμφάνιση των κοριτσιών έγινε σε ένα από τα πιο elegant prive club του Λονδίνου, όπου και έδωσαν το «παρών». Ο λόγος φυσικά για το Annabel’s club στο Mayfair, ένα από τα πιο διάσημα νυχτερινά prive club για τους VIP’s που τραβά σίγουρα όλα τα βλέμματα. Από το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί την είσοδο, μέχρι τα δεκάδες χρυσά στολίδια στο εσωτερικό του, το συγκεκριμένο μέρος αποτελεί σημείο κατατεθέν για την ελίτ του Λονδίνου.

Δες φωτογραφίες από το ταξίδι στο Λονδίνο:

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα