Ψυχαγωγία

Ο αγώνας της τραυματισμένης Δαλάκα στο Survivor 2 (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Οι Διάσημοι επέστρεψαν στις νίκες κερδίζοντας και τα δύο αγωνίσματα στο Survivor 2.

Στο πρώτο αγώνισμα μετά από ένα αμφίρροπο ματς οι Διάσημοι κατάφεραν να αποσπάσουν τη νίκη με 10-9. Στον τελευταίο γύρο μπήκε και η Δαλάκα θέλοντας να βοηθήσει για να πάρουν τη νίκη. Ο τραυματισμός της όμως δεν της επέτρεψε να τα πάει τόσο καλά όσο θα ήθελε, όμως ο Στέλιος Κρητικός πήρε τη νίκη με τις εύστοχες βολές του.

Η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία βρίσκεται αποφάσισε να παίξει προκαλώντας αντιδράσεις.

«Θα μπω να παίξω», λέει. Οι συμπαίκτες της προσπαθούν να τη συγκρατήσουν: «Αφού ο γιατρός λέει όχι. Αν μείνεις μετά»; τη ρωτούσαν, ωστόσο η ίδια μπήκε στο αγώνισμα.

Το έπαθλο άνεσης αυτή την Κυριακή συνοδευόταν με μουσική που θα ακούν στην καλύβα τους οι νικητές για μία εβδομάδα αλλά και μπισκότα με καφέ που απόλαυσε η ομάδα των Διασήμων.

Στο δεύτερο αγώνισμα τους περίμενε ο Γιώργος Λιανός όπου η κάθε ομάδα έπρεπε να επιλέξει για να παίξουν από δυο αγόρια. Απαιτητικό αγώνισμα με εμπόδια και παζλ,όπου έπαιξαν ο Δρυμωνάκος και ο Τσίλης και κέρδισαν με 5-2 τον Χάρη και τον Ηλία. Το έπαθλο από πέντε πατάτες για τον κάθε παίκτη. Οι Διάσημοι μπορεί να μην έχασαν κανένα αγώνα, αλλά στην ομάδα τους ήρθε να προστεθεί ένας ακόμη τραυματισμός, αυτός της Ξένιας.

Πηγή: newsbeast.gr 

Όλη η επικαιρότητα