Κόσμος

Ο άνθρωπος-μυστήριο σε οροφή κτηρίου στη Βοστώνη…(PHOTO)

mistirio.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τον γύρο του διαδικτύου μέσω twitter κάνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία ντοκουμέντο που απεικονίζει έναν μυστηριώδη άντρα στην οροφή ενός κτηρίου και δημοσιεύεται από την Corriere della Sera.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που πάντως μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται ούτε από την τοπική αστυνομία της Βοστόνης, ούτε από το FBI, οι Αρχές έχουν θέσει υπό φρούρηση, στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται με βαριά εγκαύματα, έναν 20χρονο υπήκοο Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος εκτιμάται ότι σχετίζεται με τα τραγικά γεγονότα.

Από την πλευρά του το ειδησεογραφικό δίκτυο CBS μεταδίδει πως ο νεαρός Σαουδάραβας «πιάστηκε» από κάμερες παρακολούθησης να βρίσκεται στο σημείο των αρχικών εκρήξεων και να «κινείτο ύποπτα». Το κανάλι ρώτησε σχετικά τον Επικεφαλής της αστυνομίας της Βοστόνης (Boston Police Commissioner) Ed Davis, ο οποίος αρνήθηκε πως έχει προβεί σε κάποια σύλληψη, περιοριζόμενος να δηλώσει πως «ερευνώνται και ανακρίνονται… διακριτικά, περί τα 28 άτομα που βρέθηκαν στην επίμαχη περιοχή»!

Ο Aμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έδωσε εντολή να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διερεύνηση και την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις δύο εκρήξεις

Μέχρι και αυτή την ώρα επισήμως οι αρχές επιβεβαιώνουν τρεις νεκρούς από το μακελειό στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, αλλά η εφημερίδα New York Post και αρκετά αμερικανικά κανάλια, επικαλούμενα αξιωματούχο του Λευκού Οίκου που μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας, ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών στους δώδεκα. Αργότερα ο Λευκός Οίκος έσπευσε να διαψεύσει την πληροφορία αυτή, αλλά ορισμένα ΜΜΕ επέμεναν να την μεταδίδουν…

Όλη η επικαιρότητα